search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 09:13
MENU CLOSE

Θεσσαλονίκη: Με άδεια από τη φυλακή ο 35χρονος τσαντάκιας που συνελήφθη

09.04.2016 11:29
Τσαντάκιας επάνω σε ποδήλατο επιχείρησε να της κλέψει το κινητό και εκείνη άρχισε να τον κυνηγάει και να τον δέρνει με μια ομπρέλα (Video) - Media

Με τακτική άδεια από τη φυλακή είχε βρει ένας 35χρονος, ο οποίος συνελήφθη κατηγορούμενος για αρπαγές τσαντών.

 

 

Με τακτική άδεια από τη φυλακή είχε βρει ένας 35χρονος, ο οποίος συνελήφθη κατηγορούμενος για αρπαγές τσαντών.

Σύμφωνα με τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης ο συλληφθείς άρπαξε με τη χρήση βίας την τσάντα 61χρονου, η οποία περιείχε χρήματα, ένα κινητό και προσωπικά έγγραφα.

Το περιστατικό σημειώθηκε, το μεσημέρι της Παρασκευής, στην περιοχή της Άνω Πόλης, με τον 35χρονο να επιβαίνει σε κλεμμένο μοτοποδήλατο.

Ο 35χρονος συνελήφθη, λίγο αργότερα, στην περιοχή της Ξηροκρήνης από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ.

 Κατά τον εντοπισμό του, αρνήθηκε να συμμορφωθεί με τις εντολές των αστυνομικών, ενώ διαπιστώθηκε ότι κατείχε, δύο ναρκωτικά δισκία, καθώς επίσης, το χρηματικό ποσό των 55 ευρώ, ως προερχόμενο από την παράνομη δραστηριότητά του και ένα κινητό τηλέφωνο, την κατοχή του οποίου δεν μπορούσε να δικαιολογήσει.

Από την περαιτέρω έρευνα, που διενεργήθηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Άνω Πόλης Αγίου Παύλου, προέκυψε ότι ο 35χρονος, στις 07-04-2016 και ενώ του είχε χορηγηθεί τακτική άδεια από κατάστημα κράτησης της χώρας, χρησιμοποιώντας κλεμμένο δίκυκλο, αφαίρεσε, με χρήση σωματικής βίας, από τρεις γυναίκες, στη Δυτική Θεσσαλονίκη, τις τσάντες τους, που περιείχαν το συνολικό χρηματικό ποσό των 1.160 ευρώ, ένα κινητό τηλέφωνο και προσωπικά τους έγγραφα.

Σε βάρος του συλληφθέντα σχηματίσθηκε δικογραφία για τα αδικήματα της ληστείας, της κλοπής, της απείθειας και παράβασης του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 09:12