search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:59
MENU CLOSE

Νταλάρας: Ο Φαμπρ είναι ένας αξιόλογος καλλιτέχνης αλλά…

09.04.2016 14:40
Τετ-α-Τετ Νταλάρα - Χατζηνικολάου στο «Ενώπιος Ενωπίω» - Media

«Ο Φαμπρ είναι ένας αξιόλογος και αναγνωρισμένος καλλιτέχνης», δηλώνει ο Γιώργος Νταλάρας, που σε συνέντευξή του ξεκαθαρίζει ότι δεν θα δεχόταν ποτέ να γίνει υπουργός. 

 

 

Σε συνέντευξή του στο Secret της εφημερίδας ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ, ο Γιώργος Νταλάρας εμφανίζεται κατηγορηματικός στο ερώτημα αν «θα αποδεχόταν μια πρόταση να αναλάβει υπουργός Πολιτισμού». 

«Όχι, όχι, ποτέ. Όπως ξέρετε, δεν έχω δεχτεί ποτέ, παρά τις προτάσεις, να ασχοληθώ θεσμικά με την πολιτική», δηλώνει. 

«Προσέξτε, είναι σημαντικό ένας πνευματικός άνθρωπος, που έχει τα προσόντα να ασχοληθεί με τον πολιτισμό. Εγώ, όμως, πιστεύω απόλυτα ότι αυτό το πετραδάκι που συνεισέφερα στον λαϊκό πολιτισμό του τόπου μου το προσφέρω πολύ καλύτερα εδώ και 45 χρόνια μέσα από το τραγούδι, τις μουσικές, τα λόγια, τη συνεχή μελέτη μου, τις συνεργασίες μου και, κυρίως, τον χώρο, το βήμα που δίνω σε νέους μουσικούς και τραγουδιστές που αξίζουν», προσθέτει. 

Αναφερόμενος στο προσφυγικό, ο δημοφιλής καλλιτέχνης αναφέρει ότι «αυτοί που έχουν σταθεί στο ύψος των περιστάσεων είναι οι απλοί πολίτες, που στην πλειονότητά τους έχουν δείξει κατανόηση και αλληλεγγύη. Τα κακά μελανά περιστατικά είναι η εξαίρεση». 

Ερωτώμενος, μεταξύ άλλων, για την παραίτηση Φαμπρ, ο Γιώργος Νταλάρας δηλώνει ότι δεν έχει παρακολουθήσει στενά το θέμα. Προσθέτει ωστόσο: «Ο Φαμπρ είναι ένας αξιόλογος καλλιτέχνης. Βεβαίως, όμως, δεν θα μπορούσε ποτέ να συνεχιστεί ο θεσμός του Φεστιβάλ χωρίς την ελληνική δημιουργία». 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50