search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:05
MENU CLOSE

Επίθεση Γεροβασίλη στις πολιτικές δυνάμεις που «κατέστρεψαν τη χώρα»

10.04.2016 15:04
Όλγα Γεροβασίλη: Με το τρίτο Μνημόνιο «έχουμε γλιτώσει 20 δις μέτρων την τριετία» - Media
Επίθεση στις πολιτικές δυνάμεις «που κατέστρεψαν τη χώρα» εξαπέλυσε σήμερα η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη. Νέα απάντηση της Νέας Δημοκρατίας. 

 

Επίθεση στις πολιτικές δυνάμεις «που κατέστρεψαν τη χώρα» εξαπέλυσε σήμερα η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη απαντώντας στις επιθέσεις που δέχεται η κυβέρνηση με αφορμή την ιδιωτικοποίηση του ΟΛΠ

Η κ. Γεροβασίλη τονίζει ότι «με υποδειγματική ενορχήστρωση, οι πολιτικές δυνάμεις που κατέστρεψαν την χώρα, που επέβαλλαν στην οικονομία μέτρα 65 δις, που μείωσαν κατά 25% το ΑΕΠ και που εξαφάνισαν τις λίστες μαύρου χρήματος για να προστατεύσουν κορυφαία στελέχη τους, ξιφουλκούν σήμερα κατά της κυβέρνησης για το θέμα του λιμανιού του Πειραιά».

Η κυβέρνηση αγωνίζεται να κρατήσει την Ελλάδα όρθια, πάνω στο σαθρό έδαφος που αυτοί παρέδωσαν, προσθέτει η εκπρόσωπος και σημειώνει ότι η κυβέρνηση «διαπραγματεύτηκε ώστε το αποτέλεσμα της συμφωνίας να είναι το θετικότερο, τόσο ως προς το τίμημα, όσο και ως προς τους όρους. Εξαίρεσε από την παραχώρηση την έκταση των Λιπασμάτων, διασφαλίζοντας την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής για τους κατοίκους της περιοχής».

«Ας μας πουν τι έχουν κάνει αυτοί που, υπογράφοντας λευκά χαρτιά, παρέδωσαν τη χώρα, δέσμια, στις προθέσεις των δανειστών. Τους αφήνουμε στην κρίση των πολιτών», υπογραμμίζει στη δήλωσή της η κ. Γεροβασίλη.

Η νέα απάντηση της Νέας Δημοκρατίας

«Τόσα πολλά λόγια για να δικαιολογήσουν την καθυστερημένη προσχώρησή τους σε μια σωστή πολιτική απόφαση της Νέας Δημοκρατίας!». 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:02