search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 17:41
MENU CLOSE

Δασκάλα χόρεψε… προκλητικά και έχασε τη δουλειά της! (Video)

11.04.2016 06:08
Δασκάλα χόρεψε… προκλητικά και έχασε τη δουλειά της! (Video) - Media

Την δουλειά της έχασε μια 24χρονη δασκάλα από το Μεξικό όταν κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο βίντεο, στο οποίο χόρευε προκλητικά twerking φορώντας ένα μπικίνι.

 

Την δουλειά της έχασε μια 24χρονη δασκάλα από το Μεξικό όταν κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο βίντεο, στο οποίο χόρευε προκλητικά twerking φορώντας ένα μπικίνι.

Η 24χρονη Κλαρίσα αναγκάστηκε να παραιτηθεί από το σχολείο στο Σιουδάδ Ομπρεγκόν, όπου εργαζόταν, όταν το βίντεο προκάλεσε τον θυμό των γονέων των μαθητών της.

Η Κλαρίσα είχε λάβει μέρος σε έναν διαγωνισμό χορού, όταν πήγε διακοπές στο Κάμπο Σαν Λούκας, αλλά δεν περίμενε ότι κάποιος θα την βιντεοσκοπούσε και θα αναρτούσε το βίντεο στο διαδίκτυο.

«Δεν μου έδωσαν οποιαδήποτε άλλη επιλογή στο σχολείο μου, από το να παραιτηθώ. Δεν ήξερα τι άλλο να κάνω εκτός από το να φύγω όσο πιο γρήγορα μπορούσα» δήλωσε η Κλαρία, προσθέτοντας: «Ήταν ένας διαγωνισμός χορού, κάτι τέτοιο δεν με προσδιορίζει ως άτομο. Ήταν στον ελεύθερο χρόνο μου και είμαστε στον 21ο αιώνα».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 17:39