search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 09:24
MENU CLOSE

Ο πρόεδρος της Βενεζουέλας ζητά από τις γυναίκες να μην στεγνώνουν τα μαλλιά τους με πιστολάκι

11.04.2016 07:15
Ο πρόεδρος της Βενεζουέλας ζητά από τις γυναίκες να μην στεγνώνουν τα μαλλιά τους με πιστολάκι - Media

Έκκληση στις γυναίκες απηύθυνε ο πρόεδρος της Βενεζουέλας, Νίκολας Μαδούρο, για περιορισμό της χρήσης στα πιστολάκια μαλλιών, προτείνοντας εναλλακτικές… στυλιστικές επιλογές, για την εξοικονόμηση ηλεκτρικής ενέργειας.

 

Έκκληση στις γυναίκες απηύθυνε ο πρόεδρος της Βενεζουέλας, Νίκολας Μαδούρο, για περιορισμό της χρήσης στα πιστολάκια μαλλιών, προτείνοντας εναλλακτικές… στυλιστικές επιλογές, σε μια προσπάθεια εξοικονόμησης της ηλεκτρικής ενέργειας.

«Πάντα πιστεύω ότι μία γυναίκα δείχνει καλύτερα όταν απλά τρέχει τα δάχτυλά της ανάμεσα στα μαλλιά της και τα αφήνει να στεγνώσουν φυσικά. Είναι απλά μία ιδέα που έχω» δήλωσε ο Μαδούρο.

Οι διακοπές ρεύματος έχουν γίνει τρόπος ζωής στην Βενεζουέλα, με ολόκληρη την πρωτεύουσα, το Καράκας, να μένει χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα. Την προηγούμενη εβδομάδα είχε ανακοινωθεί ότι κάθε Παρασκευή θα είναι αργία.

Η οικονομική κατάσταση είναι δύσκολη με τις τιμές των τροφίμων να έχουν αυξηθεί κατά 315% και την τιμή της βενζίνης να παρουσιάζει αύξηση 6.000% τον Φεβρουάριο.

Η αντίδραση των χρηστών των μέσων κοινωνικής δικτύωσης ήταν άμεσα στην δήλωση του προέδρου της Βενεζουέλας, υποστηρίζοντας ότι πρόκειται για μια «άσχημη μέρα για τα μαλλιά» στη χώρα.
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 09:23