search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 13:56
MENU CLOSE

Σούπεργιοτ με καταρράκτη και 18 υπνοδωμάτια (Photos)

11.04.2016 09:06
Σούπεργιοτ με καταρράκτη και 18 υπνοδωμάτια (Photos)  - Media

Μέχρι στιγμής το είχαμε δει μόνο σε απεικονίσεις το πώς θα έμοιαζε μόλις έβγαινε στις θάλασσες, ωστόσο οι εικόνες εντυπωσιάζουν ακόμα και όσους έχουν συνηθίσει σε τέτοιου είδους πολυτέλειες.

Μέχρι στιγμής το είχαμε δει μόνο σε απεικονίσεις το πώς θα έμοιαζε μόλις έβγαινε στις θάλασσες, ωστόσο οι εικόνες εντυπωσιάζουν ακόμα και όσους έχουν συνηθίσει σε τέτοιου είδους πολυτέλειες. Ο λόγος για το σούπεργιοτ «Stiletto».

Πισίνες, γυμναστήριο,κλαμπ, ένας γυάλινος ανελκυστήρας, μία σπιράλ σκάλα ακόμα και ένα τεχνητός καταρράκτης είναι ανάμεσα σε αυτά που προσφέρει το εντυπωσιακό σούπεργιοτ, το οποίο σχεδίασε ο Κεν Φρέιβοκχ, για την εταιρία Oceanco.  Το γιοτ έχει μάκρος 107,7 μέτρα.

Οι τελευταίες πληροφορίες πάντως αναφέρουν ότι το Stiletto που περιλαμβάνει 18 υπνοδωμάτια δεν πρόκειται να βγει στις θάλασσες αυτό το καλοκαίρι.
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 11:18