search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 10:17
MENU CLOSE

Βίτσας και Μητσοτάκης στη Νέα Υόρκη για την παρέλαση της 25ης Μαρτίου (Photos)

11.04.2016 10:37
Βίτσας και Μητσοτάκης στη Νέα Υόρκη για την παρέλαση της 25ης Μαρτίου (Photos) - Media

Σειρά επαφών με Αμερικανούς και Ελληνοαμερικανούς πολιτικούς- ανάμεσα τους τον δήμαρχο Νέας Υόρκης, Bill de Blasio και τον γερουσιαστή Leonidas Raptakis- και στρατιωτικούς που υπηρετούν στις ΗΠΑ είχε ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας, Δημήτρης Βίτσας, στη Νέα Υόρκη…

 

Σειρά επαφών με Αμερικανούς και Ελληνοαμερικανούς πολιτικούς- ανάμεσα τους τον δήμαρχο Νέας Υόρκης, Bill de Blasio και τον γερουσιαστή Leonidas Raptakis- και στρατιωτικούς που υπηρετούν στις ΗΠΑ είχε ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας, Δημήτρης Βίτσας, στη Νέα Υόρκη, όπου εκπροσώπησε την κυβέρνηση στις εορταστικές εκδηλώσεις της ελληνικής ομογένειας για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου. Επίσης, συναντήθηκε με τον αρχιεπίσκοπο Αμερικής, Δημήτριο.

Την Κυριακή, στο πλαίσιο του εορτασμού, ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας παρακολούθησε τη δοξολογία στον καθεδρικό ναό της Αγίας Τριάδας του Μανχάταν και στη συνέχεια παρέστη στην παρέλαση που έγινε στην 5η Λεωφόρο.

 Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στη Νέα Υόρκη, ο Δ. Βίτσας παραβρέθηκε στην τελετή έπαρσης της ελληνικής σημαίας στο κέντρο της Νέας Υόρκης, σε εκδήλωση που διοργάνωσε ο δήμαρχος για την εθνική εορτή της Ελλάδας, απηύθυνε χαιρετισμό στο ετήσιο εθνικό συνέδριο της Ομοσπονδίας Κυπριακών Οργανώσεων ΗΠΑ, ενώ παρακάθισε σε δείπνο που παρέθεσε προς τιμήν του η Ομοσπονδία Ομογενειακών Οργανώσεων Νέας Υόρκης.

Στις εκδηλώσεις παραβρέθηκε και ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 10:16