search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 10:48
MENU CLOSE

Πως θα απελευθερωθείτε εάν σας έχουν δέσει τα χέρια με μονωτική ταινία; Το βίντεο που κάνει θραύση

11.04.2016 13:57
Tape του Stephen Belber - Media Gallery 3

Στις ταινίες του Χόλιγουντ οι «κακοί» αιχμαλωτίζουν τον καλό και του δένουν τα χέρια με μονωτική ταινία, λίγο πριν τον σκοτώσουν. Είναι αδύνατον να ξεφύγει…

 

Στις ταινίες του Χόλιγουντ οι «κακοί» αιχμαλωτίζουν τον καλό και του δένουν τα χέρια με μονωτική ταινία, λίγο πριν τον σκοτώσουν. Είναι αδύνατον να ξεφύγει…

Το βίντεο που θα παρακολουθήσετε για κάποιο λόγο έχει γίνει viral στο διαδίκτυο τις τελευταίες ημέρες. Είναι ένας οδηγός επιβίωσης για το τι πρέπει να κάνετε και πως μπορείτε να ξεφύγετε εάν σας αιχμαλωτίσουν και δέσουν τα χέρια σας σφιχτά με μονωτική ταινία.

Και επειδή ποτέ δεν ξέρει κάποιος τι του επιφυλάσσει το μέλλον. Χωρίς να κινδυνολογούμε δείτε πως μπορείτε να ελευθερώσετε τα χέρια σας εάν, για παράδειγμα, πέσετε θύμα κάποιων απαγωγέων οι οποίοι σας έχουν δέσει τα χέρια με μονωτική ταινία.

Σε καμία περίπτωση μην επιχειρήσετε να κουνήσετε τους καρπούς σας δεξιά αριστερά για να χαλαρώσει το σφίξιμο. Δεν θα συμβεί. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να καταφέρετε να σηκώσετε τα χέρια σας ψηλά και με ταχύτητα να τα κατεβάσετε κάτω προς τον κορμό σας, ενώ ταυτόχρονα θα πρέπει να τα ανοίξετε σαν να είστε έτοιμοι να αγκαλιάσετε κάποιον.

Οι κινήσεις θα πρέπει να είναι γρήγορες, κοφτές και με δύναμη. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 10:48