search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 13:49
MENU CLOSE

Απίστευτο άγριο ξύλο ανάμεσα σε συμμορίες, ξημερώματα σε βενζινάδικο (Video)

11.04.2016 15:27
Απίστευτο άγριο ξύλο ανάμεσα σε συμμορίες, ξημερώματα σε βενζινάδικο (Video) - Media

Το βενζινάδικο διανυκτέρευε, αλλά μετατράπηκε σε τόπο συνάντησης δυο αντίπαλων συμμοριών, που έλυσαν τις διαφορές τους με γροθιές και κλωτσιές. 

 

Το βενζινάδικο διανυκτέρευε, αλλά μετατράπηκε σε τόπο συνάντησης δυο αντίπαλων συμμοριών, που έλυσαν τις διαφορές τους με γροθιές και κλωτσιές.

Το περιστατικό συνέβη στο Μπέρμιγχαμ και το κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας του βενζινάδικου, στις 4.30 τα ξημερώματα. Μάλιστα από αυτό το βίντεο η αστυνομία κατάφερε λίγο αργότερα να εντοπίσει τους δράστες και να προβεί σε συλλήψεις.

Το πλάνο δείχνει αρχικά ένα αυτοκίνητο που περιμένει να βάλει βενζίνη. Ξαφνικά από αριστερά εμφανίζονται κάποιοι νεαροί οι οποίοι είναι έτοιμοι να λύσουν τις διαφορές τους με τις γροθιές.

Ένας παραπατάει και πέφτει, ο οδηγός του αυτοκινήτου που έχει καταλάβει τι θα συμβεί βάζει μπροστά και φεύγει. Οι νεαροί τότε αρχίζουν και ανταλλάσσουν γροθιές και κλωτσιές. Ο πεσμένος είναι εξαιρετικά «άτυχος» γιατί έμεινε μόνος κάποια στιγμή και τότε ένα μπουλούκι πέφτει επάνω του και τον κλωτσά με μανία στο κορμί και στο κεφάλι.

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 13:49