search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 11:20
MENU CLOSE

Έλουσε το συνάδελφό του με καυτό νερό, επειδή έφαγε το τελευταίο hot dog (Photos/Video)

12.04.2016 12:50
Έλουσε το συνάδελφό του με καυτό νερό, επειδή έφαγε το τελευταίο hot dog (Photos/Video) - Media

 

Με πεντέμιση χρόνια φυλάκιση πλήρωσε την ακραία αντίδρασή του ένας εργάτης στη Νέα Ζηλανδία. Ο Kian-Wee Show επιτέθηκε με καυτό νερό σε ένα συνάδελφό του, για να τον εκδικηθεί που άρπαξε το μισοφαγωμένο hot dog της συντρόφου του, την προηγούμενη μέρα.

Ο 28χρονος φαίνεται στο βίντεο να πίνει καφέ κατά τη διάρκεια του διαλείμματος από τη δουλειά, μαζί με τους συναδέλφους του. Τότε, ήρεμος σηκώνεται, γεμίζει έναν κουβά νερό και τον αδειάζει στο κεφάλι του συναδέλφου του, Bin Wu, ενώ αυτός τρώει. Από το κεφάλι και το λαιμό του Bin Wu φαίνονται ατμοί από το καυτό νερό και ο ίδιος τρέχει προς το κουτί πρώτων βοηθειών. Στο βίντεο φαίνεται ένας τρίτος εργάτης να χτυπά με τον κουβά τον Kian-Wee Show στο κεφάλι, αυτός όμως ανεπηρέαστος φεύγει και συνεχίζει το φαγητό του.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, το θύμα της επίθεσης υπέστη εγκαύματα τρίτου βαθμού στην πλάτη, το λαιμό και το κεφάλι, τα οποία θα κάνουν χρόνια να επουλωθούν. «Την προηγούμενη μέρα έφαγα το τελευταίο κομμάτι λουκάνικο από την τραπεζαρία. Κανείς δεν το πήρε σοβαρά, δεν ξέρω τι συμβαίνει στο μυαλό αυτού του ανθρώπου», λέει σοκαρισμένος ο Bin Wu.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 11:20