search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 02:38
MENU CLOSE

Ο «λυκάνθρωπος» που ο κόσμος λατρεύει και φοβάται σαν Θεό (Photos)

12.04.2016 13:02
Ο «λυκάνθρωπος» που ο κόσμος λατρεύει και φοβάται σαν Θεό (Photos) - Media

Είναι μόνο 13 ετών, και έχει μια σπάνια γενετική ασθένεια. Ο κόσμος τον φοβάται αλλά ταυτόχρονα τον λατρεύει σα Θεό. Συχνά μάλιστα ζητά και την ευλογία του.

 

 

Είναι μόνο 13 ετών, και έχει μια σπάνια γενετική ασθένεια. Ο κόσμος τον φοβάται αλλά ταυτόχρονα τον λατρεύει σα Θεό. Συχνά μάλιστα ζητά και την ευλογία του.          

Αν και ο ίδιος είναι μουσουλμάνος και ζει στην Ινδονησία, οι Ινδουιστές πιστοί, τον θεωρούν κάτι σαν Θεότητα. Καθημερινά έξω από το σπίτι του στο χωριό όπου μένει, συγκεντρώνονται δεκάδες άνθρωποι που τους ζητούν να τους ευλογήσει.

Ο Μωχαμέντ Ραιχάντ πάσχει από το «σύνδρομο του λυκανθρώπου» ή αλλιώς από «υπερτίχωση». Παρουσιάζει δηλαδή μια εξαιρετικά αυξημένη τριχοφυΐα σε κάθε σημείο του κορμιού του. Στο σώμα στα πόδια, στα χέρια ακόμη και στο πρόσωπο και κάτω από τα μάτια και μοιάζει με λυκάνθρωπο.

Οι Ινδουιστές θεωρούν ότι πρόκειται για τη μετενσάρκωση του «θεού πιθήκου» και ζητούν τη βοήθεια του. Ο ίδιος λέει πως αν και είναι ένας πιστός μουσουλμάνος, αγαπάει όλο τον κόσμο, για την κατάσταση του ευθύνεται ο Αλλάχ και μόνο εκείνος και του την έδωσε για κάποιο λόγο που μόνο εκείνος γνωρίζει, και άρα είναι καλοδεχούμενη.

Σαν ευσεβής μουσουλμάνος αρνείται να πάρει οποιοδήποτε φάρμακο για να αντιμετωπίσει αυτή την πάθηση και πιστεύει ότι είναι ευλογημένος από τον Αλλάχ. «Δεν ξεχωρίζω τους ανθρώπους από τη θρησκεία τους. Νιώθω ευλογημένος και εάν μπορώ να βοηθήσω κάποιον το κάνω» λέει ο Ραιχάντ. Πριν λίγο καιρό μεγάλη εταιρία της Ινδονησίας του πρότεινε να αναλάβει τα έξοδα της αποτρίχωσης του με λέιζερ, κάτι που ο ίδιος και η μητέρα του αρνήθηκαν ευγενικά.

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 01:43