search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:19
MENU CLOSE

Ο Ζούκερμπεργκ επιτίθεται στον Τραμπ: Αυτά που λέει τα βλέπουμε μόνο στη Βόρεια Κορέα

13.04.2016 08:48
Ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ επόμενος πρόεδρος των ΗΠΑ; Άρχισε περιοδείες (Photos) - Media

Ο ιδρυτής του Facebook, Μάρκ Ζούκερμπεργκ , εξαπέλυσε επίθεση κατά του Ντόναλτ Τραμπ αναφορικά με τις θέσεις του τελευταίου αναφορικά με την πολιτική κλειστών συνόρων και την πρόσβαση στο ίντερνετ.

 

Ο ιδρυτής του Facebook, Μάρκ Ζούκερμπεργκ , εξαπέλυσε επίθεση κατά του Ντόναλτ Τραμπ αναφορικά με τις θέσεις του τελευταίου αναφορικά με την πολιτική κλειστών συνόρων και την πρόσβαση στο ίντερνετ.

Ο κ.  Ζούκερμπεργκ στην εναρκτήρια ομιλία του στο ετήσιο συνέδριο του Facebook στο Σαν Φρανσίσκο, φάνηκε να συγκρίνει την υποψηφιότητα του Ντόναλτ Τραμπ  με τα καταπιεστικά καθεστώτα που περιορίζουν την ελευθερία του λόγου μπλοκάροντας την πρόσβαση στο διαδίκτυο.

 «Αρχίζουμε να βλέπουμε ανθρώπους και έθνη να στρέφονται προς τα «μέσα», να στρέφονται ενάντια της ιδέας ενός συνδεδεμένου κόσμου και μιας παγκόσμιας κοινότητας. Ακούω φωνές που φοβούνται να ζητούν την κατασκευή τοίχων και να απομακρύνουν ανθρώπους, τους οποίους χαρακτηρίζουν ως «άλλους». Για τον αποκλεισμό της ελεύθερης έκφρασης, για την επιβράδυνση της μετανάστευσης, τη μείωση του εμπορίου. Και σε ορισμένες περιπτώσεις, σε όλο τον κόσμο, ακόμη και μέσα από τον περιορισμό στην πρόσβαση στο διαδίκτυο» ανέφερε χαρακτηριστικά στην ομιλία του ο  Ζούκερμπεργκ.

Ενώ ο ίδιος δεν κατονόμασε ευθέως τον κ Τραμπ δεν υπήρξε αμφιβολία ότι αυτός ήταν ο αποδέκτης τους σχολίου του Ζούκερμπεργκ ο οποίος έχει επανειλημμένα εκφραστεί υπέρ των ανοικτών συνόρων. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:18