search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 11:26
MENU CLOSE

25χρονη κάνει «χρυσές δουλειές» πουλώντας μολύβια

13.04.2016 09:23
25χρονη κάνει «χρυσές δουλειές» πουλώντας μολύβια - Media

Μια διαφορετική επιχείρηση έχει ξεκινήσει εδώ και ένα χρόνο η 25χρονη Κάρολιν Γουίβερ, η οποία πωλεί μολύβια, γόμες και ξύστρες όλων των ειδών.

 

Μια διαφορετική επιχείρηση έχει ξεκινήσει εδώ και ένα χρόνο η 25χρονη Κάρολιν Γουίβερ, η οποία πωλεί μολύβια, γόμες και ξύστρες όλων των ειδών.Το κατάστημά της βρίσκεται στην ανατολική πλευρά της Νέας Υόρκης και διαθέτει περισσότερα από 200 είδη μολυβιών, μεταξύ των οποίων και τα εικονικά Blackwing και Ticonderogas.

«Τα μηχανικά μολύβια δεν είναι το ίδιο με τα συμβατικά. Δεν έχουν το ίδιο «άρωμα». Ο μόλυβδος είναι τόσο λίγος που δεν μπορείς να καταλάβεις διαφορά [από μολύβι σε μολύβι]» δηλώνει η Κάρολιν.  «Αν και είναι πιο δύσκολο να χρησιμοποιείς ένα ξύλινο μολύβι, οι περισσότεροι άνθρωποι το προτιμούν. Είναι η φυσική επαφή μεταξύ της χρήσης του μολυβιού και της ξύστρας που το κάνει μοναδικό» συνεχίζει στη δήλωσή της.

Πρόσφατα ένας αγοραστής ξόδεψε 4.000 δολάρια για να αγοράσει περίπου 2.000 μολύβια από το κατάστημά της, ενώ η μέση πώληση μέσω ιντερνέτ είναι τα 50 δολάρια και στο κατάστημα τα 25. Παράλληλα, λεεί πως οι τέσσερις τακτικοί πελάτες της αγοράζουν προιόντα ύψους 3.000 δολαρίων.

Η Κάρολιν αναφέρει πως αν και το μολύβι θεωρείτε «παλιομοδίτικο» έχει αρκετούς νέους πελάτες, λέγοντας πως περίπου το 15% των πελατών της είναι άνω των 50 ετών.  Η Κάρολιν επισημαίνει πως παρά τον ανταγωνισμό που αντιμετωπίζει από διαδικτυακές εταιρίες κολοσσούς στις πωλήσεις, επιμένει πως η ποιότητα και η ποικιλία στα μολύβια που προσφέρει είναι κάτι που δεν μπορεί να βρεις ούτε στο ίντερνετ. 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 11:25