search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 15:38
MENU CLOSE

15χρονος πήδηξε από το 14ο όροφο- Σώθηκε από θαύμα (Video)

14.04.2016 13:02
Πόλεμος Ρωσίας-ΗΠΑ για τα ΜΜΕ - Media

 

«Άγιο» είχε έφηβος που έπεσε από την οροφή του σπιτιού του, στο Κρασνοντάρ της Ρωσίας. Ο 15χρονος έπεσε από το 14ο όροφο του κτιρίου, αφού πριν είχε προσπαθήσει να κόψει τις φλέβες του.

Οι γονείς του, αναστατωμένοι, είπαν σε τοπικά μέσα πως την προηγούμενη μέρα είχε γυρίσει σπίτι μεθυσμένος. Οι ίδιοι δεν τον επέπληξαν, θεωρώντας πως το συμβάν τυχαίο, την επομένη όμως γύρισε από το σχολείο νωρίτερα από το συνηθισμένο. Ανέβηκε στην ταράτσα και εκεί προσπάθησε να κόψει τις φλέβες του. «Τα σημάδια υπάρχουν στα χέρια του», λέει η μητέρα του Ilya, Natalya.

Για καλή του τύχη, ο νεαρός προσγειώθηκε σε αυτοκίνητο και δεν έπεσε στην άσφαλτο. «Αυτό ήθελα για τον εαυτό μου», κατάφερε μόλις να ψελλίσει ο 15χρονος όταν συνήλθε.

Οι γιατροί λένε ότι σώθηκε από θαύμα, καθώς ελαφρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και ένας σπασμένος μηρός ήταν τα αποτελέσματα της πτώσης από το 14ο όροφο. Όπως αναφέρει το Russia Today, η ανάρρωσή του είναι θέμα ημερών.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 15:38