search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 15:59
MENU CLOSE

Γεροβασίλη για το ξέσπασμα Πολάκη: Θα το έβλεπα ως λεκτικό ατόπημα

14.04.2016 13:39
Γεροβασίλη για το ξέσπασμα Πολάκη: Θα το έβλεπα ως λεκτικό ατόπημα - Media

Εν μέρει κάλυψη στο αναπληρωτή υπουργό υγείας Παύλο Πολάκη για τα όσα είπε για την γνωστή συνέντευξη τύπου που εκτροχιάστηκε, παρείχε η εκπρόσωπος της κυβέρνησης Όλγα Γεροβασίλη.

 

Εν μέρει κάλυψη στο αναπληρωτή υπουργό υγείας Παύλο Πολάκη για τα όσα είπε για την γνωστή συνέντευξη τύπου που εκτροχιάστηκε, παρείχε η εκπρόσωπος της κυβέρνησης Όλγα Γεροβασίλη.

«Άκουσα προσεκτικά την ομιλία του κ. Πολάκη», «ως λεκτικό ατόπημα θα το έβλεπα», είπε σε συνέντευξή της στον ρ/σ “Alpha 9.89”.

Η κ. Γεροβασίλη σημείωσε ότι ο κ. Πολάκης ήταν αγανακτισμένος με τη συμπεριφορά μέρους των ΜΜΕ απέναντι του και με τις εκφράσεις που χρησιμοποιήθηκαν για έναν υπουργό, οι οποίες, όπως προσέθεσε, είναι καταγεγραμμένες σε βίντεο και οι οποίες δεν σχολιάζονται αντίστοιχα.

Η κυβερνητική εκπρόσωπος ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι «κανείς, ούτε πολιτικός, βεβαίως ούτε από την πλευρά της δημοσιογραφίας, δεν βρίσκεται στο απυρόβλητο και δεν πρέπει να βρίσκεται. Δημόσια κριτική οφείλεται να ασκείτε σε όλους». «Κρινόμαστε όλοι. Κρινόμαστε από όλους. Αυτό θα πρέπει να είναι σαφές, για να κρατήσουμε σε ένα ύψος και τον δημόσιο διάλογο, αλλά και τη δημοσιογραφική δεοντολογία», σημείωσε.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 15:58