search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:35
MENU CLOSE

Έτοιμος και για νέο γάμο ο 63χρονος Βλαντιμίρ Πούτιν

14.04.2016 14:05
Συμφωνία Ρωσίας - Βενεζουέλας για επισκέψεις πολεμικών πλοίων - Media

Έτοιμος να ξαναπαντρευτεί «κάποια μέρα» δηλώνει ο Ρώσος πρόεδρος, Βλαντιμίρ Πούτιν.

Ο Πούτιν, ο οποίος χώρισε το 2013 και η ερωτική ζωή του αποτελεί θέμα ταμπού για τα ρωσικά μέσα ενημέρωσης, δήλωσε σήμερα ότι “όλα πάνε καλά” στον τομέα αυτό και “ίσως μια μέρα” να ξαναπαντρευτεί.

Κατά τη διάρκεια μαραθώνιας συνέντευξης, στην οποία απαντούσε σε ερωτήσεις συμπολιτών του, ο πρόεδρος της Ρωσίας ήρθε αντιμέτωπος με μια ηλικιωμένη συνταξιούχο που, χωρίς περιστροφές, ζήτησε να μάθει πότε θα παρουσιάσει στους Ρώσους “τη νέα πρώτη κυρία” της χώρας.

Ο Πούτιν αποκάλυψε ότι “πού και πού” συναντιέται με τη Λιουντμίλα, την πρώην σύζυγό του και μητέρα των δύο παιδιών του. “Έχουμε πολύ καλές σχέσεις. Ίσως ακόμη καλύτερες κι από παλιά. Ξέρετε, για εκείνην όλα πάνε καλά. Είναι ικανοποιημένη από τη ζωή της. Κι εγώ επίσης. Όλα πάνε καλά”, είπε.

Αμέσως μετά ωστόσο, απάντησε στην ερώτηση της γυναίκας για το πότε θα ξαναπαντρευτεί. “Ειλικρινά δεν ξέρω. Όλα αυτά δεν έχουν πολύ μεγάλη σημασία. Όμως ίσως μια μέρα να μπορέσω να ικανοποιήσω την περιέργειά σας”, κατέληξε χαμογελώντας.

Πέρσι, σε μια παρόμοια συνέντευξη με πολίτες που μεταδόθηκε από την τηλεόραση ο Ρώσος πρόεδρος, που συνήθως κρατά επτασφράγιστο μυστικό την ιδιωτική ζωή του, είχε δηλώσει ότι είναι “ερωτευμένος”, χωρίς να διευκρινίσει ποια είναι η εκλεκτή του.

Το Κρεμλίνο έχει αρνηθεί κατ’ επανάληψη να σχολιάσει τις φήμες που κυκλοφορούν περί του γάμου της πρώην συζύγου του Βλαντίμιρ Πούτιν. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:35