search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 04:16
MENU CLOSE

Πάτρα: Φύλαγε το νεκρό έμβρυό της στην κατάψυξη του σπιτιού της

14.04.2016 17:07
Μαρτυρίες- κόλαφος νεφροπαθών για την κλινική «Ταξιάρχαι»: «Εφερναν τυρόπιτες μέσα στην αιμοκάθαρση χωρίς μάσκες» - Media

 

Συγκλονισμένη είναι η κοινωνία της Πάτρας από την απόφαση γυναίκας να καταψύξει το έμβρυό της. Η γυναίκα νοσηλευόταν πριν από δύο εβδομάδες στη γυναικολογική κλινική του πρώην 409 Νοσοκομείο της Πάτρας, όπου και απέβαλε. Μετά την αποβολή, πήρε από το νοσοκομείο το άψυχο έμβρυο, το οποίο έβαλε στην κατάψυξη του ψυγείου της.

Σύμφωνα με το patrastimes.gr, η γυναίκα, που αντιμετωπίζει ψυχιατρικό πρόβλημα, εξομολογήθηκε την πράξη της στην κοινωνική λειτουργό του νοσοκομείου και εκείνη ενημέρωσε την διοίκηση. Με την παρέμβαση ψυχολόγου η μητέρα πείστηκε να θάψει το έμβρυο.

Το νοσοκομείο δεν είχε συντάξει πιστοποιητικό θανάτου του εμβρύου, επομένως χρειάστηκε η παρέμβαση αντιπεριφερειάρχη Υγείας για να γίνει η ταφή. Η γυναίκα, μητέρα άλλων πέντε παιδιών ηλικίας 5 έως 12 ετών, επισκεπτόμενη δεύτερο γυναικολόγο, διαπίστωσε πως θα χρειαστεί να υποβληθεί σε νέα επέμβαση.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:10