26/05/2020 16:33:15

Εκπαίδευσαν κουκουβάγια να παραδώσει τις βέρες στον γάμο τους, όμως το πουλί μπερδεύτηκε (Video)

Εκπαίδευσαν κουκουβάγια να παραδώσει τις βέρες στον γάμο τους, όμως το πουλί μπερδεύτηκε (Video) - Media

 

Η σοφή κουκουβάγια μπερδεύτηκε και αντί να πετάξει και να παραδώσει τις βέρες γάμου στο ζευγάρι, πέταξε προς τα έξω. Συνέθλιψε όμως το κεφάλι της στο τζάμι.

Το ζευγάρι μέσα στην εκκλησία ήταν έτοιμο να παντρευτεί. Ήταν και οι δυο τους φανατικοί του Χάρι Πότερ και ήθελαν να κάνουν κάτι εντυπωσιακό. Όπως ο ήρωας – μάγος είχε την κουκουβάγια του, έτσι και εκείνοι ήθελαν μια εκπαιδευμένη κουκουβάγια να τους παραδώσει τις βέρες τους.

Βρήκαν λοιπόν τον κατάλληλο άνθρωπο. Έναν εκπαιδευτή γερακιών και κουκουβαγιών. Έναν εκπαιδευτή αρπακτικών πτηνών. Τους διαβεβαίωσε πως το πουλί ήταν έτοιμο να πετάξει μέσα στην εκκλησία και να τους παραδώσει τις βέρες τους, όπως έκανε η κουκουβάγια του Χαρι Πότερ με την αλληλογραφία του στο Χόγκουαρτς.

Η κουκουβάγια είχε το όνομα Μάξ. Όλα ήταν έτοιμα για την εντυπωσιακή ανταλλαγή των όρκων αιώνιας αγάπης και την άφιξη της βέρας. Ο εκπαιδευτής απελευθερώνει το πτηνό. Ο Μαξ αρχίζει να πετάει μέσα στο κτίριο που ήταν κατάμεστο από συγγενείς κι φίλους.

Διαγράφει ένα μεγάλο κύκλο στον αέρα αλλά αντί να κατευθυνθεί προς το ζευγάρι, όπως θα έπρεπε, προφανώς βλέπει από το τζάμι τον έξω κόσμο και αποφασίζει να πάει εκεί. Ένας ανατριχιαστικός γδούπος και το πουλί συνθλίβει τι κεφάλι του στο χοντρό τζάμι. Πέφτει σαν να το χτύπησε κεραυνός στο πάτωμα.

Μην ανησυχείτε το πουλί τραυματίστηκε, αλλά δεν πέθανε. Μεταφέρθηκε αμέσως στον κτηνίατρο ο οποίος δεν διαπίστωσε κάτι σοβαρό, παρά την σφοδρότητα της σύγκρουσης. Το βίντεο είναι του 2015, αλλά μόλις πρόσφατα ανέβηκε στο διαδίκτυο και έγινε αμέσως viral.

 

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.