search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:45
MENU CLOSE

Το συγκινητικό γράμμα μιας μητέρας που πουλάει δίσκους βινυλίου στη μνήμη του γιου της: Παίξτε μουσική δυνατά για τον Μαρκ!

15.04.2016 06:24
Το συγκινητικό γράμμα μιας μητέρας που πουλάει δίσκους βινυλίου στη μνήμη του γιου της: Παίξτε μουσική δυνατά για τον Μαρκ! - Media

Μια γυναίκα γιορτάζει τη μνήμη του γιου της με δίσκους βινυλίου…

 

Η Ημέρα Δισκοπωλείων πλησιάζει την Κυριακή στη Μεγάλη Βρετανία, στην οποία ανεξάρτητα δισκοπωλεία από όλη τη χώρα γιορτάζουν τη μουσική και την πλούσια ιστορία της με αποκλειστικές κυκλοφορίες.

Παράλληλα, μια γυναίκα επίσης γιορτάζει την μνήμη του γιου της με δίσκους βινυλίου.

Χρήστης του Igmur.com ανακάλυψε ένα συγκινητικό γράμμα στη συσκευασία ενός δίσκου βινυλίου που αγόρασε διαδικτυακά από τον ιστότοπο discogs.com.

«Αγαπητέ συλλέκτη,

Σε περίπτωση που θες να μάθεις από πού προέρχεται αυτός ο δίσκος, είμαι η μητέρα του Μαρκ. Ο Μαρκ μας άφησε το 2002, υπέστη καρδιακή προσβολή στην ηλικία των 39 ετών ενώ έτρεχε στα παράκτια βουνά του Όρεγκον. Η μόνη παρηγοριά που έχουμε είναι ότι πέθανε σε ένα όμορφο μέρος κάνοντας αυτό που αγαπούσε περισσότερο, όπως το τρέξιμο, τη μουσική και φυσικά τον γιο του Κάι (Ο Μαρκ ήταν ένας σέρφερ στον ωκεανό).

Ο Μαρκ συνέλλεξε αυτό τον δίσκο όταν ήταν στο κολλέγιο την δεκαετία του 80’. Θα τον ρωτούσα για την περίσταση όταν έφερε όλη αυτή τη μουσική στο σπίτι (2000 Cd και περισσότερους από 600 δίσκους βινυλίου): “Τι θες να κάνω με όλη αυτή τη μουσική αν κάτι σου συμβεί;”. “Άκουσέ την μαμά” θα απαντούσε.

Λοιπόν, άκουσα κάποιους δίσκους αλλά τώρα ήρθε η ώρα να τους μοιραστώ και κάνω το καλύτερο που μπορώ: Κάνοντας έρευνα για τους τρόπους μεταφοράς και την διάθεση ενός προϊόντος στο ίντερνετ κτλ, αλλά είναι καλή θεραπεία για μένα να βλέπω αυτή τη μουσική να μοιράζεται σ’ όλο τον κόσμο.

Τα χρήματα απ’ αυτό, θα πάνε όλα στην παιδεία του Κάι, ευχαριστώ για την υποστήριξή σας και όταν παίξετε τον δίσκο, παίξτε τον δυνατά για τον Μαρκ.

Εβίβα,

Σαμπίν».

Κάποια από τα σχόλια της σελίδας της μητέρας στο discogs.com:

– «Έπαιξα τον δίσκο έξτρα δυνατά για τον Μαρκ».

– «Ευχαριστώ πολύ! Εβίβα για τον Μαρκ!».

– «Το βινύλιο είναι σε πολύ καλή κατάσταση! Γρήγορη μεταφορά… και ένα πολύ ωραίο σημείωμα!».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:42