search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 13:26
MENU CLOSE

Δασκάλα στην Αγγλία πέθανε επειδή την πάτησε…αγελάδα

15.04.2016 07:17
Δασκάλα στην Αγγλία πέθανε επειδή την πάτησε…αγελάδα - Media
 
Μια οικογενειακή εκδρομή στην αγγλική εξοχή εκτυλίχθηκε σε τραγωδία όταν η γιαγιά της οικογένειας σκοτώθηκε από…μια αγελάδα. 

 

Μια οικογενειακή εκδρομή στην αγγλική εξοχή εκτυλίχθηκε σε τραγωδία όταν η γιαγιά της οικογένειας σκοτώθηκε από…μια αγελάδα. Η Μάριαν Κλόντ, δασκάλα στο επάγγελμα, δέχθηκε επίθεση από μια αγελάδα που ξέφυγε από ένα κοπάδι. Η Μάριαν ηγούνταν του περιπάτου της οικογένειάς όταν συνάντησαν ένα κοπάδι με αγελάδες.

Ωστόσο, μια αγελάδα ξέφυγε από το κοπάδι, είδε την άτυχη γυναίκα και άρχισε να τρέχει προς το μέρος της. Η Μάριαν φώναξε με τρόμο και η αγελάδα της επιτέθηκε «εκτοξεύοντας» της στον αέρα. Η γυναίκα από την πτώση στο έδαφος χτύπησε τον λαιμό της, ενώ η αγελάδα συνέχισε να την πατά στο σβέρκο όσο ήταν στο έδαφος.Η άτυχη γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου και υπέκυψε στα τραύματά της δύο μέρες μετά.

«Τα τραύματά της ήταν ίδια με εκείνα που θα είχε κάποιος αν εμπλέκονταν σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα υψηλής ταχύτητας» ανέφεραν οι γιατροί της Μάριαν σε ανακοίνωσή τους. Παράλληλα, η Διεύθυνση Υγείας και Ασφάλειας δήλωσε πως έχει ξεκινήσει έρευνα για το περιστατικό.

 Από την πλευρά του ο ιδιοκτήτης του κοπαδιού ανέφερε πως οι αγελάδες του ήταν «απλά ενθουσιασμένες» καθώς έβλεπαν για πρώτη φορά γρασίδι φέτος. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 13:26