search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 07:09
MENU CLOSE

Αυτά είναι τα… σημάδια που άφησε στο γυναικείο κορμί ένας βιασμός – ΣΚΛΗΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

15.04.2016 16:43
Αυτά είναι τα... σημάδια που άφησε στο γυναικείο κορμί ένας βιασμός – ΣΚΛΗΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ  - Media

Η γυναίκα θύμα βιασμού είχε τη δύναμη και το σθένος να φωτογραφήσει τα σημάδια και να τα ανεβάσει επώνυμα στην προσωπική της σελίδα στο Facebook. 

 

Η γυναίκα θύμα βιασμού είχε τη δύναμη και το σθένος να φωτογραφήσει τα σημάδια και να τα ανεβάσει επώνυμα στην προσωπική της σελίδα στο Facebook. 

H Κατ Μπέρι είναι μια ευπαρουσίαστη γυναίκα 31 ετών που αυτή την περίοδο είναι μόνη στη ζωή της. Βγαίνει έξω με τις φίλες και τους φίλους της, φλερτάρει όπως κάθε φυσιολογική γυναίκα, δουλεύει, και γενικά της αρέσει να χαίρεται και να απολαμβάνει τη ζωή της.

Τον Οκτώβρη του 2015, ύστερα από προτροπές των φιλενάδων της αποφάσισε να κάνει εγγραφή σε ένα σάιτ διαδικτυακών γνωριμιών. Το ξεκίνησε για πλάκα μέχρι που μετά από λίγο καιρό άρχισε να μιλάει με αρκετά ενδιαφέροντες άνδρες.

Ύστερα από κάποιες εβδομάδες αποφάσισε να ενδώσει στο φλερτ ενός ευπαρουσίαστου άνδρα. Ζούσαν πολύ κοντά στην ίδια πόλη στη Βικτώρια της Αυστραλίας, και έδωσαν ένα ραντεβού σε κάποιο μπαρ να βγουν, να μιλήσουν και να δουν εάν ταιριάζουν.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Και πράγματι συναντήθηκαν. Οι στιγμές που πέρασαν στο μπαρ ήταν κάτι παραπάνω καλές από αυτό που περίμενε. Κάποια στιγμή μάλιστα αναρωτήθηκε εάν είναι δυνατόν μέσω ενός σάιτ, να γνωρίσει τον άνδρα της ζωής της. Ήταν όμορφος, έξυπνος, με χιούμορ και αυτοσαρκασμό, ενώ γελούσε με την καρδιά του.

Τίποτε δεν προμήνυε τον εφιάλτη που θα ακολουθούσε. Η Κατ και ο νεαρός άνδρας ήπιαν πολύ εκείνο το βράδυ. Η Κατ είχε χαλαρώσει του  μίλησε για τη ζωή της, της μίλησε και εκείνος και όλο έπιναν. Δεν υπήρχε τίποτε το ερωτικό στη πολύωρη συνάντηση τους. Μόνο ένα ελαφρύ φλερτ.

Η Κατ ζήτησε από το συνοδό της να φύγουν γιατί είχε πάει αργά και την επόμενη μέρα δούλευε. Εκείνος δέχτηκε, πλήρωσε τον λογαριασμό, μπήκαν στο αυτοκίνητο του για να τη συνοδέψει στο σπίτι της. Για κάποιο λόγο εκείνη τον εμπιστεύτηκε απόλυτα.

Αντί για το σπίτι ο συνοδός της, της πρότεινε να πάνε σπίτι του. Η Κατ αρνήθηκε ευγενικά. Μέσα στη ζαλάδα και τη θολούρα της από το ποτό διαπίστωσε όμως ότι απομακρύνονταν από την περιοχή όπου έπρεπε να πάει και έφτασαν στο σπίτι του. «Για ένα ποτό» της είπε και εκείνη δέχτηκε.

Μέσα στο σπίτι εκείνος έκανε το πρώτο βήμα να τη φιλήσει. Η Κατ αρνήθηκε, όπως κάθε γυναίκα έχει το δικαίωμα να κάνει. Ο συνοδός της εκείνη τη στιγμή μεταλλάχθηκε σε ένα ανθρώπινο κτήνος. Της επιτέθηκε με μανία. Άρχισε να τη χτυπά, να της πιάνει το στήθος με βιαιότητα, να την πνίγει με τα χέρια του στο λαιμό της, να την σκαμπιλίζει και να τις ρίχνει γροθιές.

Η Κατ ένιωθε αδύναμη να αντιδράσει. Κάποια στιγμή ένιωσε να της σκίζει τα ρούχα. Άρχισε να τη βιάζει κτηνωδώς και η κοπέλα ήταν αδύναμη να κάνει το παραμικρό. . Η Κατ κατάφερε να τον χτυπήσει στα αχαμνά, να σηκωθεί, να ανοίξει την πόρτα και να φύγει τρέχοντας. «Φοβήθηκα να πάω στην αστυνομία γιατί θα έλεγαν ότι ήμουν και εγώ συνυπεύθυνη αφού πήγα με τη θέληση μου στο σπίτι του».

Κλαίγοντας βρήκε ένα ταξί και πήγε σπίτι της. Κοιμήθηκε και όταν ξύπνησε το πρωί όλο το κορμί της πονούσε. Ήταν μια πληγή. «Έπρεπε να πάω από το βράδυ στο νοσοκομείο, όμως δεν είχα συνειδητοποιήσει την έκταση του τραυματισμού μου. Με είχε διαλύσει. Το στήθος μου ήταν μια πληγή, πονούσε η κοιλιά μου, τα γεννητικά μου όργανα, ο κόλπος μου…»

Πήγε στην αστυνομία αμέσως και κατήγγειλε τον βιασμό. Όμως ο άνδρας είχε δώσει ψεύτικα στοιχεία τόσο στο σαιτ γνωριμιών όσο και στην ίδια. Επίσης η Κατ είχε πάθει σοκ και το μυαλό της μπλακ άουτ και δεν θυμόταν ακριβώς που ήταν το σπίτι που την πήγε για να βοηθήσει τις αρχές.

Δείγματα DNA που ενδεχομένως να υπήρχαν επάνω της είχαν καταστραφεί επειδή δεν είχε πάει αμέσως στο νοσοκομείο και επειδή ο δράστης λίγο πριν τη βιάσει είχε φορέσει προφυλακτικό.

Πριν λίγες ημέρες η αστυνομία την ενημέρωσε ότι στο Κουίνσλαντ είχε εντοπίσει το δράστη, ο οποίος μάλιστα κατηγορείτο για άλλους 2 βιασμούς. Όμως, της είπαν, ότι δεν μπορούν να προβούν σε σύλληψη. Αυτό την ώθησε να ανεβάσει στο Facebook, τις φωτογραφίες που είχε τραβήξει την επομένη του βιασμού της. Στην ανάρτηση της περιγράφει την περιπέτεια της και προειδοποιεί και άλλες γυναίκες ότι ο δράστης του βιασμού της κυκλοφορεί ελεύθερος.

Η Μπέρι ακόμη και σήμερα παραμένει κλεισμένη στο σπίτι της. Έχει πλέον λίγες φίλες. Δεν βγαίνει δεν διασκεδάζει. Από τη δουλειά της έχει πάρει άδεια άνευ αποδοχών. Επισκέπτεται ψυχολόγο και ψυχίατρο γιατί έχει πέσει σε κατάθλιψη…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 07:00