search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 22:53
MENU CLOSE

Γιαννιτσά: Νεαρός Ιρανός κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος παιδιών-προσφύγων

15.04.2016 18:01
Συναγερμός σε κονσερβοποιία στα Γιαννιτσά: Εντοπίστηκαν 35 εργαζόμενοι θετικοί στον κορωνοϊό (upd) - Media

Για ασέλγεια σε βάρος δύο ανήλικων κοριτσιών ηλικίας 6 και 7 ετών, προσφύγων από τη Συρία, κατηγορείται 18χρονος Ιρανός.

Για ασέλγεια σε βάρος δύο ανήλικων κοριτσιών ηλικίας 6 και 7 ετών, προσφύγων από τη Συρία, κατηγορείται 18χρονος Ιρανός.

Ο 18χρονος βρισκόταν τον τελευταίο καιρό στο κέντρο φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών στα πρώην δημοτικά σφαγεία Γιαννιτσών.

Σύμφωνα με την καταγγελία, οι ασελγείς πράξεις τελέσθηκαν την περασμένη Κυριακή σε χώρους του κέντρου και συγκεκριμένα στις τουαλέτες. Τα δύο προσφυγόπουλα είναι αδελφές και μένουν στο κέντρο με τον πατέρα τους. Φαίνεται ότι εκμυστηρεύτηκαν το τι συνέβη σε πρόσωπο που γνώρισαν στο κέντρο, με αποτέλεσμα να ενημερωθούν οι γιατροί που απευθύνθηκαν στη συνεχεία στην Αστυνομία.

Ύστερα από κινητοποίηση των αστυνομικών αρχών, εντοπίστηκε ο 18χρονος Ιρανός και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία, ενώ κρατείται στο τμήμα Ασφαλείας Γιαννιτσών. Στην περίπτωση του, αναμένεται να εφαρμοστεί το μέτρο της διοικητικής απέλασης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο ανήλικες αδελφές εξετάστηκαν από παιδοψυχολόγο, όπως επίσης από ιατροδικαστή, με τον τελευταίο να μην διαπιστώνει σημάδια σεξουαλικής πράξης στα κορμιά των κοριτσιών.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 22:52