search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 17:10
MENU CLOSE

Περιστέρα Μπαζιάνα για τα περί φωτογραφικής διάταξης: Αν θέλουν να βάλουν κατά του Τσίπρα, ας το κάνουν απευθείας

17.04.2016 14:00
Περιστέρα Μπαζιάνα για τα περί φωτογραφικής διάταξης: Αν θέλουν να βάλουν κατά του Τσίπρα, ας το κάνουν απευθείας - Media

Η σύντροφος του πρωθυπουργού, με δηλώσεις της στη Real News, απαντά στις καταγγελίες περί «φωτογραφικής διάταξης» για την ίδια, από βουλευτή του Ποταμιού.

 

Η σύντροφος του πρωθυπουργού, με δηλώσεις της στη Real News, απαντά στις καταγγελίες περί «φωτογραφικής διάταξης» για την ίδια, από βουλευτή του Ποταμιού.

«Αν κάποιος θέλει να βάλει εναντίον του συζύγου μου, ας το κάνει απευθείας. Δεν δέχομαι να γίνομαι βορά πολιτικής χυδαιότητας» τονίζει η σύντροφος του Αλέξη Τσίπρα.

Ο βουλευτής του Ποταμιού, Γιώργος Μαυρωτάς, είχε καταγγείλει πως η κυβέρνηση με “φωτογραφική” για την ίδια διάταξη επιχείρησε να της δώσει το δικαίωμα να μεταχθεί από την πρωτοβάθμια στην τριτοβάθμια εκπαίδευση και συγκεκριμένα σε θέση Εργαστηριακού Διδακτικού Προσωπικού.

«Δεν έχω δώσει κανένα δικαίωμα στον δημόσιο και επαγγελματικό μου βίο» τονίζει στις ίδιες δηλώσεις η Περιστέρα Μπαζιάνα, ενώ σημειώνει ακόμα «Παρακολουθώ με θλίψη και ενόχληση τόσο την καταγγελία όσο και τα σχόλια που προκαλεί. Όμως, το θέμα δεν με αφορά προσωπικά»

Δεν κρύβει πως τη θυμώνει η κριτική που δέχεται για τη διάταξη του υπουργείου Παιδείας: «Η μέχρι τώρα διαδρομή μου δεν επιτρέπει σε κανέναν να μιλά για αδιαφάνεια (…) Ό,τι έχω καταφέρει ως ερευνήτρια δεν έχει κανένα θολό σημείο, είναι φανερό και μπορεί να κριθεί. Και γι’ αυτό είμαι υπερήφανη». Σημειώνει δε ότι «οι μαθητές και οι φοιτητές μου είναι για μένα οι πιο αυστηροί κριτές. Σε αυτούς λογοδοτώ, αυτών η γνώμη με ενδιαφέρει».

«Σήμερα, επιλέγω συνειδητά να εργάζομαι στα πανεπιστημιακά εργαστήρια. Επιλέγω συνειδητά να διδάσκω σε ένα περιφερειακό πανεπιστήμιο, με πενιχρή αμοιβή. Είναι τιμή μου να καταθέτω τις δυνάμεις μου στο ελληνικό δημόσιο σχολείο και πανεπιστήμιο. Και αυτό σκοπεύω να συνεχίσω να κάνω».

Όταν δε ερωτάται για το σχόλιο πως ως σύζυγος του πρωθυπουργού θα μπορούσε να αποσπαστεί σε κάποιο πολιτικό γραφείο ή να μην εργάζεται καν, απαντά: «μακριά από μένα τέτοιες λογικές».

Πηγή: Real News

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 17:08