search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 01:29
MENU CLOSE

Ο Βαρουφάκης διαδηλώνει στο Παρίσι κατά του Ολάντ (Videos-Photos)

18.04.2016 05:47
Ο Βαρουφάκης διαδηλώνει στο Παρίσι κατά του Ολάντ (Videos-Photos) - Media

Στους δρόμους του Παρισιού διαδήλωσε ο πρώην υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης κατά του Γάλλου προέδρου Φρανσουά Ολάντ και των αντεργατικών μεταρρυθμίσεων. 

Στους δρόμους του Παρισιού διαδήλωσε ο πρώην υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης κατά του Γάλλου προέδρου Φρανσουά Ολάντ και των αντεργατικών μεταρρυθμίσεων. 

Ο Γιάνης Βαρουφάκης επιτέθηκε κατά του Φρανσουά Ολάντ, κατηγορώντας τον ότι με τη νέα μεταρρύθμιση που προωθείται θα υποτιμηθεί  εργασία. Ο πρώην υπουργός της Ελλάδας μάλιστα απηύθυνε μήνυμα στους χιλιάδες διαδηλωτές που κατέκλυσαν τους δρόμους του Παρισιού και συμμετέχουν στο κίνημα Nuit Debout κατά της αντεργατικής μεταρρύθμισης.  

Οι Γάλλοι διαδηλωτές έχουν ενταχθεί στο #LoiTravail και #NuitDebout ένα κίνημα ενάντια στον καπιταλισμό και στην «όχι και τόσο αριστερή» πολιτική του Ολάντ. 

«Η υποτίμηση της εργασίας μπορεί μόνο να οξύνει την κρίση. Σας φέρνω αλληλεγγύη από την Αθήνα» δήλωσε ο Γιάνης Βαρουφάκης.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 01:27