search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 21:24
MENU CLOSE

«Κλούβα» των ΜΑΤ παρέσυρε πρόσφυγα στην Ειδομένη – Επικράτησε ένταση

18.04.2016 13:14
«Κλούβα» των ΜΑΤ παρέσυρε πρόσφυγα στην Ειδομένη - Επικράτησε ένταση - Media

Ατύχημα σημειώθηκε εντός του προσφυγικού καταυλισμού της Ειδομένης, σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένα άτομο.

 

Ατύχημα σημειώθηκε εντός του καταυλισμού της Ειδομένης, σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένα άτομο.

Συγκεκριμένα, κάτω από αδιευκρίνιστες ακόμα συνθήκες, λεωφορείο της αστυνομίας παρέσυρε πρόσφυγα, ο οποίος τραυματίστηκε στο κεφάλι. Είναι περίπου 30 ετών και πατέρας τριών παιδιών.

Στο σημείο επικράτησε ένταση, όταν πρόσφυγες που έστησαν οδοφράγματα με κάδους απορριμμάτων και έσπασαν το παρμπρίζ της κλούβας πετώντας πέτρες.

Απωθήθηκαν με ασπίδες από τους άνδρες των ΜΑΤ.

Σημειώνεται ότι η σιδηροδρομική γραμμή παραμένει κλειστή, μετά την πρωινή επιχείρηση «φιάσκο» της ΕΛ.ΑΣ, η οποία κατάφερε να την κρατήσει ανοιχτή για λίγες ώρες.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 21:23