search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 14:24
MENU CLOSE

Κέρκυρα: Στη φυλακή οδηγήθηκε ο δάσκαλος που ασελγούσε σε μαθήτριες

18.04.2016 14:07
Αγρίνιο: Αναζητείται επιδειξίας που βγήκε γυμνός από το δοκιμαστήριο και τρομοκράτησε υπάλληλο (Photo) - Media

Προφυλακιστέος κρίθηκε με απόφαση του εισαγγελέα Πρωτοδικών Κέρκυρας, ο 51χρονος εκπαιδευτικός που κατηγορείται για ασέλγεια σε δύο μαθήτριες δημοτικού σχολείου.

 

Προφυλακιστέος κρίθηκε με απόφαση του εισαγγελέα Πρωτοδικών Κέρκυρας, ο 51χρονος εκπαιδευτικός που κατηγορείται για ασέλγεια σε δύο μαθήτριες δημοτικού σχολείου.

Ο 51χρονος δάσκαλος είχε οδηγηθεί μετά τις 9.30 το πρωί, στον ανακριτή Κέρκυρας και έπειτα από επτά ώρες απολογίας διετάχθη η προφυλάκισή του.

«Η στέρηση της ελευθερίας είναι η μεγαλύτερη ποινή που μπορεί να υποβληθεί στη χώρα μας σε ένα πολίτη. Δεν έχει αξία το μέγεθός του χρόνου της στέρησης της ελευθερίας, όσο η ίδια η στέρησή της.

 Όμως τραγικότερο όλων, αποτελεί η κατάχρηση της εξουσίας στην ψυχή και στο συναίσθημα, στην αγνότητα και την ανιδιοτέλεια των μαθητών από το δάσκαλο» δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο διευθυντής της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κέρκυρας, Χρήστος Άνθης, ενώ επεσήμανε ότι από την περασμένη Παρασκευή, ο υπουργός Παιδείας με έγγραφο που απέστειλε στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση Κέρκυρας τον είχε παύσει από τα καθήκοντά του εκπαιδευτικού.

Η κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία που σχηματίσθηκε εις βάρος του 51χρονου δασκάλου, τον βαρύνει με τις κατηγορίες της «αποπλάνησης και κατάχρησης ανηλίκων σε ασέλγεια».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 14:22