search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 18:03
MENU CLOSE

Νύφη ξύρισε το κεφάλι της- Τίμησε τον καρκινοπαθή αγαπημένο της την ημέρα του γάμου τους (Photos)

18.04.2016 14:58
Νύφη ξύρισε το κεφάλι της- Τίμησε τον καρκινοπαθή αγαπημένο της την ημέρα του γάμου τους (Photos) - Media

 

Μία κίνηση αγάπης και αφοσίωσης αποφάσισε να κάνει μια νεόνυμφη στη Βρετανία. Η Joan Lyons ξύρισε το κεφάλι της την ημέρα του γάμου της για να εκφράσει τη συμπαράστασή της και να συγκεντρώσει χρήματα για τον αγαπημένο της Craig, που πάσχει από καρκίνο του παγκρέατος.

Ο Craig και η Joan, 44 ετών και οι δύο, αποφάσισαν να παντρευτούν, ύστερα από 27 χρόνια γνωριμίας.

Κατά τη διάρκεια της γαμήλιας δεξίωσης στο θέρετρο Isla Gladstone, ο κομμωτής και καλύτερος φίλος του Craig, έκοψε σύριζα τα μαλλιά της Joan, τη στιγμή που ο σύζυγός της εξομολογούταν τον έρωτά του συνοδεία σαξοφώνου.

«Όλοι όσοι γνωρίζουμε την Joan της είπαμε ότι δεν ήταν απαραίτητο να το κάνει, αλλά εκείνη ήθελε», λέει συγκινημένη η φωτογράφος της τελετής. «Έκπληκτοι είδαμε όλοι ότι της πήγαινε, δείχνει όμορφη», συμπληρώνει.

Η Joan μετέτρεψε το γαμήλιο πάρτι της σε έρανο υπέρ της Μονάδας Στήριξης Καρκινοπαθών του Macmillan, ξυρίζοντας το κεφάλι της με σκοπό να συγκεντρώσει χρήματα για τη μονάδα αλλά και να τιμήσει τον αγαπημένο της και όσους πάσχουν από την καταληκτική ασθένεια.

Ο γάμος έγινε στις 15 Απριλίου, στην επέτειο της τραγωδίας του Χίλσμπορο, όπου 96 φίλαθλοι ποδοπατήθηκαν και έχασαν τη ζωή τους. Ο Craig και η Joan, κατά τη διάρκεια του γάμου, άφησαν ελεύθερα 96 μπαλόνια, στη μνήμη των θυμάτων του Χίλσμπορο.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 18:03