search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 23:53
MENU CLOSE

Παράτησε κάμερες, μικρόφωνα, ρεπορτάζ και βούτηξε στα ορμητικά νερά για να σώσει έναν παππού (Video)

18.04.2016 16:57
Παράτησε κάμερες, μικρόφωνα, ρεπορτάζ και βούτηξε στα ορμητικά νερά για να σώσει έναν παππού  (Video) - Media

Ο ρεπόρτερ είχε 2 επιλογές. Η μια ήταν να συνεχίζει να καταγράφει έναν παππού που παρασυρόταν από τα ορμητικά νερά και θα πνιγόταν και η άλλη να βουτήξει να τον σώσει.

 

 

Ο ρεπόρτερ είχε 2 επιλογές. Η μια ήταν να συνεχίζει να καταγράφει έναν παππού που παρασυρόταν από τα ορμητικά νερά και θα πνιγόταν και η άλλη να βουτήξει να τον σώσει.

Και φυσικά προτίμησε το δεύτερο. Εκεί που μετέδιδε ζωντανά για πλημμύρες, ο Στηβ Κάμπιον, καταγράφει ένα μαύρο αυτοκίνητο το οποίο έχει παρασυρθεί σαν καρυδότσουφλο  από τα νερά. Το όχημα κάποια στιγμή σταματάει και ο ηλικιωμένος οδηγός του ανοίγει την πόρτα.

Ξέρει ότι έχει λίγα δευτερόλεπτα να βγει από το αυτοκίνητο πριν εκείνο ξανά παρασυρθεί από τον χείμαρρο. Όλα αυτά γίνονται μπροστά στην κάμερα. Ο ηλικιωμένος καταφέρνει να βγει και κολυμπάει για να φτάσει κάπου περισσότερο ρηχά.

Τότε τον καταβάλλει η κούραση. Αρχίζει σιγά σιγά να παρασύρεται. Τότε ο Κάμπιον ενημερώνει τους τηλεθεατές, πως θα παρατήσει τη μετάδωση του και θα πάει να σώσει τον άνθρωπο.

Πετάει μικρόφωνα και «επιστροφές», ξεκαλωδιώνεται και βουτάει στα ορμητικά νερά για να σώσει τον άνθρωπο. Από το στούντιο του φώναζε ο παρουσιαστής να γυρίσει πίσω για να μην πνιγεί αλλά το καθήκον του ήταν να σώσει έναν ηλικιωμένο.

Το περιστατικό συνέβη στο Χιούστον του Τέξας. Ο Στηβ αμέσως μετά έπιασε πάλι το μικρόφωνο και συνέχισε το ρεπορτάζ του. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 23:53