search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 15:51
MENU CLOSE

Πέθανε μωρό 4 μηνών σε πτήση από το Λονδίνο στο Χονγκ Κονγκ

19.04.2016 10:20
Πέθανε μωρό 4 μηνών σε πτήση από το Λονδίνο στο Χονγκ Κονγκ - Media

Ένα τεσσάρων μηνών κοριτσάκι πέθανε κατά την διάρκεια τη πτήσης των αερογραμμών «Cathay Pacific Airways» από το Λονδίνο στο Χονγκ Κονγκ.

 

Ένα τεσσάρων μηνών κοριτσάκι πέθανε κατά την διάρκεια τη πτήσης των αερογραμμών «Cathay Pacific Airways» από το Λονδίνο στο Χονγκ Κονγκ.

Το μωρό, το οποίο υπέφερε από νόσο του γαστρεντερικού συστήματος όταν η οικογένειά του επιβιβάστηκε στο αεροσκάφος στο αεροδρόμιο του Χίθροου, έχασε τις αισθήσεις του κατά την διάρκεια της πτήσης.

Οι γονείς του, οι οποίοι σχεδίαζαν να επισκεφτούν συγγενείς τους στην Κίνα, ειδοποίησαν τις αεροσυνοδούς πριν μια άλλη επιβάτης, η οποία εργαζόταν ως νοσοκόμα, ξεκινήσει να δίνει τις πρώτες βοήθειες στο παιδί.

Ο πιλότος αποφάσισε να πραγματοποιήσει προσγείωση έκτακτης ανάγκης στο αεροδρόμιο του Καζακστάν «Almaty», όπου γιατροί ανέλαβαν το μωρό. Ωστόσο, δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα για να το σώσουν και ανακοινώθηκε ο θάνατός του.

Οι γονείς του αποφάσισαν να συνεχίσουν το ταξίδι τους στο Χονγκ Κονγκ με τη σορό του μωρού τους.

Αξιωματούχοι επιβεβαίωσαν ότι δεν ήταν ύποπτος ο θάνατος του μωρού, αλλά η μεταθανάτια εξέταση δεν έχει ακόμα πραγματοποιηθεί.

Ένας γιατρός δήλωσε ότι οι γονείς πρέπει να αποφεύγουν να παίρνουν τα άρρωστα μωρά τους σε αεροπλάνα, καθώς η έλλειψει ιατρικής υποστήριξης θα μπορούσε να οδηγήσει σε πολύ επικίνδυνες καταστάσεις.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 15:50