search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:57
MENU CLOSE

Σχέδια Έλληνα κοσμούν τα ποτήρια γνωστής εταιρείας καφέ (Photos)

19.04.2016 11:47
Σχέδια Έλληνα κοσμούν τα ποτήρια γνωστής εταιρείας καφέ (Photos) - Media

Η γνωστή εταιρεία καφέ Starbucks από το 2015 έχει ξεκινήσει τον διαγωνισμό «Partner Cup Design Contest» για συνεργάτες-εργαζόμενούς στις ΗΠΑ και στον Καναδά.

 

Η γνωστή εταιρεία καφέ Starbucks από το 2015 έχει ξεκινήσει τον διαγωνισμό «Partner Cup Design Contest» για συνεργάτες-εργαζόμενούς στις ΗΠΑ και στον Καναδά. Ο διαγωνισμός στοχεύει στην ανάδειξη τριών σχεδίων που θα δημιουργήσουν οι εργαζόμενοι και θα διακοσμήσουν τις κούπες της εταιρείες.Ένας αντίστοιχος διαγωνισμός «έτρεξε» και στις περιοχές της Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και Αφρικής (ΕΜΕΑ) το περασμένο φθινόπωρο.

Βάσει του διαγωνισμού που τρέχει για μια εβδομάδα και οι εργαζόμενοι καλούνται να διακοσμήσουν τα ποτήρια των Starbucks με ένα σχέδιο ζωγραφισμένο στο χέρι, να τραβήξουν μια φωτογραφία το ποτήρι και να την μοιραστούν με το κοινό τους στο Facebook, Twitter ή Instagram χρησιμοποιώντας το hashtag #PartnerCupContest.

«Ψάχνουμε για σχέδια που θα αποτυπώνουν την άνοιξη με χρώματα ανεβαστικά χρώματα και σχέδια» δήλωσε ο υπεύθυνος για το marketing της εταιρείας, Ian Cranna.

Έτσι πριν από λίγες μέρες παρουσίασαν του νικητές για την Ευρώπη, μεταξύ των οποίων και ένας Έλληνας!

«Είμαστε χαρούμενοι που έχουμε τόσο ταλαντούχους συνεργάτες στην εταιρεία και βρήκαμε τους νικητές στα πρόσωπα των Haritos, Olya και Sandra» συνέχισε.

Όπως αναφέρεται στο βιογραφικό του Χαρίτου Μουντουφάρηστην ανακοίνωση της Starbucks, ο Κρητικός μπήκε στην ομάδα των Starbucks το 2014 ως barista. Ο Μουντουφάρης ζωγραφίζει από μικρό παιδί και από τότε προσπαθεί να εξελίξει το ταλέντο του.

Όσον αφορά το από πού άντλησε την έμπνευση του – η απάντηση είναι μάλλον αναμενόμενη. Η άνοιξη στην Ελλάδα και οι πόλεις και η ύπαιθρος που γεμίζουν λουλούδια και χελιδόνια που κελαηδούν «καθοδήγησαν» το χέρι του.

«Όταν έμαθα πως ήμουν ο νικητής του διαγωνισμού, ήμουν τόσο χαρούμενος που ούρλιαζα!»,λέει ο Χαρίτος. «Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος καθώς βλέπω πως πελάτες δημοσιεύουν φωτογραφίες με το σχέδιο μου! Είναι σαν να ταξιδεύω όλο τον κόσμο» συμπληρώνει.

Οι άλλοι δύο νικητές του διαγωνισμού είναι η Olya Ravcheeva από τη Ρωσία και η Sandra Margveliani από το Ηνωμένο Βασίλειο.

Το σχέδιο του Έλληνα

Το σχέδιο της Ρωσίδας

Το σχέδιο της Αγγλίδας

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50