search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 09:19
MENU CLOSE

Παναθηναϊκός: Ο αποκλεισμός από Λαμποράλ έφερε «διαζύγιο» με Τζόρτζεβιτς

20.04.2016 05:35
Παναθηναϊκός: Ο αποκλεισμός από Λαμποράλ έφερε «διαζύγιο» με Τζόρτζεβιτς - Media
Παρελθόν αποτελεί και επίσημα από τον Παναθηναϊκό ο Σάσα Τζόρτζεβιτς, όπως ανακοίνωσε η ΚΑΕ λίγη ώρα μετά το τέλος της αναμέτρησης με τη Λαμποράλ Κούτσα, χθες το βράδυ!

 

Παρελθόν αποτελεί και επίσημα από τον Παναθηναϊκό ο Σάσα Τζόρτζεβιτς, όπως ανακοίνωσε η ΚΑΕ λίγη ώρα μετά το τέλος της αναμέτρησης με τη Λαμποράλ Κούτσα, χθες το βράδυ!

Η απογοητευτική εικόνα του «τριφυλλιού» στη σειρά των προημιτελικών της Ευρωλίγκας που έφερε τη… σκούπα (3-0) από τη Λαμποράλ Κούτσα, ώθησε τους ανθρώπους της «πράσινης» ΚΑΕ στην απόφαση να λύσουν τη συνεργασία μαζί του!

Μάλιστα, αυτή θα είναι η τρίτη συνεχόμενη χρονιά που ο Παναθηναϊκός απολύει τον προπονητή προτού ολοκληρωθεί η σεζόν, μετά τους Αργύρη Πεδουλάκη και Ντούσκο Ιβάνοβιτς. Ο «Σάλε» είχε αναλάβει τον «πράσινο» πάγκο το φετινό καλοκαίρι, όπου πρόλαβε να πανηγυρίσει την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας, ωστόσο -όπως αποδείχθηκε μετά από αυτήν την κίνηση- δεν κατάφερε να κάνει το κάτι παραπάνω.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ:

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον Σάσα Τζόρτζεβιτς».

 

Πηγή: sport-fm.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 09:15