search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 11:44
MENU CLOSE

Ο Θεοχάρης μιλά για την παραίτηση του από το Ποτάμι – Πως αντιδρά στη «συνεργασία» με ΝΔ (Video)

20.04.2016 07:26
Χάρης Θεοχάρης: Μεγάλες οι προκλήσεις για τον ελληνικό τουρισμό - Media

Ο Χάρης Θεοχάρης μίλησε σε πρωινή εκπομπή του Ant1 σχετικά με την αποχώρηση του από το «Ποτάμι».

 

Ο Χάρης Θεοχάρης μίλησε σε πρωινή εκπομπή του Ant1 και δήλωσε σχετικά με την αποχώρηση του από το «Ποτάμι» πως «αυτή τη στιγμή έχω μία νέα πραγματικότητα. Είμαι ανεξάρτητος βουλευτής και πρέπει να μάθω τι σημαίνει αυτό. Είμαι νέος στην πολιτική και δεν ξέρω ακριβώς ποιες είναι οι υποχρεώσεις που έχω. Όπως σαν κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος έκανα τη δουλειά μου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο εκπροσωπώντας τίμια και σωστά όσο μπορούσα το Ποτάμι έτσι και τώρα πρέπει να δω ποιες είναι οι νέες υποχρεώσεις που έχω».

Την ίδια στιγμή ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε η αντίδραση του κ. Θεοχάρη Όταν ο Γιώργος Παπαδάκης προέβλεψε ότι θα ενταχθεί στην Νέα Δημοκρατία στο μέλλον, ο πρώην κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του «Ποταμιού» απάντησε διπλωματικά λέγοντας: «Κάνατε μία πρόβλεψη. Μπράβο σας. Εγώ το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι σήμερα η χώρα έχει ανάγκη και από ανανέωση του πολιτικού σκηνικού. Χρειάζονται νέα πρόσωπα και νέες ιδέες».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 11:35