search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 07:08
MENU CLOSE

Μπόμπιρας «φορτώνει» τις σκανταλιές του στον… Μπάτμαν (Video)

20.04.2016 10:53
Μπόμπιρας «φορτώνει» τις σκανταλιές του στον... Μπάτμαν (Video) - Media

Ο μικρός Νόελ σαν κάθε παιδάκι που σέβεται τον εαυτό του, έπιασε στα χέρια του τα καλλυντικά της μαμάς του και αποφάσισε πως οι τοίχοι του δωματίου των γονιών του ήταν ο καλύτερος καμβάς για να εκφράσεις τις καλλιτεχνικές τους ανησυχίες.

 

Ο μικρός Νόελ σαν κάθε παιδάκι που σέβεται τον εαυτό του, έπιασε στα χέρια του τα καλλυντικά της μαμάς του και αποφάσισε πως οι τοίχοι του δωματίου των γονιών του ήταν ο καλύτερος καμβάς για να εκφράσεις τις καλλιτεχνικές τους ανησυχίες. Ο μικρούλης χρησιμοποιώντας το κόκκινο κραγιόν της μαμάς του ζωγράφισε τον καθρέφτη στο δωμάτιό της.

Όταν η μαμά του είδε τι έκανε ο Νόελ, έβγαλε το κινητό της και κατέγραψε το περιστατικό.Ο Νόελ ήταν μπροστά στον καθρέφτη όταν η μαμά του τον ρώτησε με ήρεμη φωνή αν αυτός ζωγράφισε τον καθρέφτη. Η απάντηση του μικρούλη ήταν εξαιρετική:

«Όχι…Ήταν ο Μπάτμαν! Ήταν ο Μπάτμαν!» είπε περιχαρής ο μικρός. Η μαμά του, όπως ήταν φυσικό, όταν τον άκουσε άρχισε να γελά και συνέχισε να τον ρωτά για τον…Μπάτμαν. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 07:00