search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 14:32
MENU CLOSE

Γιατρός εξετάζει εμφραγματία ασθενή, με το τσιγάρο στο χέρι – Πως αντέδρασε το νοσοκομείο (Video)

20.04.2016 15:05
Ανακάλεσαν την άδεια από γιατρό επειδή ανέβαζε σέξι φωτογραφίες της στο facebook (Photos) - Media

Ο ασθενής έχει περάσει έμφραγμα και έχει πρόβλημα με την καρδιά του. Ο θεριακλής γιατρός με το τσιγάρο στο χέρι τον εξετάζει και ετοιμάζεται να του κάνει ακτινογραφία.

 

 

 

Ο ασθενής έχει περάσει έμφραγμα και έχει πρόβλημα με την καρδιά του. Ο θεριακλής γιατρός με το τσιγάρο στο χέρι τον εξετάζει και ετοιμάζεται να του κάνει ακτινογραφία.

Ο ακτινολόγος του νοσοκομείου στην πόλη Ξενγιανγκ στην Κίνα, φαίνεται ότι έχει ένα μεγάλο πάθος. Το τσιγάρο. Καπνίζει όχι μόνο στο γραφείο του ή σε κάποιο διάλειμμα, αλλά και την ώρα που εξετάζει τους ασθενείς του.

Καπνίζει ακόμη και όταν ο ασθενείς που θα εξετάσει έχει πρόβλημα με την καρδιά του και ο καπνός τον δυσκολεύει να αναπνεύσει. Τίποτε δεν τον πτοεί και δεν τον σταματά.

Στις 14 Απριλίου του έφεραν έναν ασθενή με πρόβλημα στο μυοκάρδιο. Έπρεπε να υποβληθεί σε ακτινογραφία. Ο γιατρός του είπε να ξαπλώσει. Και άρχισε να τον ετοιμάζει με τη βοήθεια του βοηθού του.

Ο θάλαμος μύριζε κλεισούρα και τσιγάρο. Ο γιατρός καθόλη την ώρα της εξέτασης του ασθενούς ακόμη και όταν μπήκε στον θάλαμο για να πατήσει το κουμπί να γίνει η ακτινογραφία, κάπνιζε αρειμανίως. Έπαιρνε βαθιά τον καπνό μέσα του και τον φυσούσε προς τον ασθενή.

Ένας συγγενής του ηλικιωμένου ασθενούς με το κινητό του τράβηξε τον θεριακλή γιατρό και ανέβασε το βίντεο στο διαδίκτυο που κατακλύστηκε από χιλιάδες αναρτήσεις για την ανευθυνότητα του ακτινολόγου και για το πόσο απαράδεκτο είναι αυτό που έκανε.

Το νοσοκομείο αναγκάστηκε να πάρει θέση. Τον έθεσε σε αργία μέχρι νεοτέρας και του επέβαλε πρόστιμο 2.000 γουάν (περίπου 250 ευρώ).

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 14:31