search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 03:35
MENU CLOSE

Reuters: Τεράστιες διαφορές μεταξύ των δανειστών για το ελληνικό χρέος

20.04.2016 15:37
Reuters: Τεράστιες διαφορές μεταξύ των δανειστών για το ελληνικό χρέος - Media

Οι διεθνείς δανειστές της Ελλάδας παραμένουν διχασμένοι για το αν η χώρα χρειάζεται ελάφρυνση χρέους, εξαιτίας των διαφορετικών προβλέψεων για τις δημοσιονομικές επιδόσεις και το ρυθμό ανάπτυξης, αναφέρει το πρακτορείο Reuters, επικαλούμενο υψηλόβαθμο ευρωπαίο αξιωματούχο.

 

Οι διεθνείς δανειστές της Ελλάδας παραμένουν διχασμένοι για το αν η χώρα χρειάζεται ελάφρυνση χρέους, εξαιτίας των διαφορετικών προβλέψεών τους, για τις δημοσιονομικές επιδόσεις και το ρυθμό ανάπτυξης, αναφέρει το πρακτορείο Reuters, επικαλούμενο υψηλόβαθμο ευρωπαίο αξιωματούχο.

Ο αξιωματούχος επισημαίνει ότι υπάρχουν «τεράστιες διαφορές στις νοοτροπίες» για την αντιμετώπιση του ελληνικού χρέους, τόσο μεταξύ των θεσμών όσο και κρατών μελών της ευρωζώνης.

Όπως σημειώνει το Reuters, η αξιολόγηση του ελληνικού προγράμματος καθυστερεί για μήνες, κυρίως λόγω της αδυναμίας του ΔΝΤ και της Ευρώπης να συμφωνήσουν σε κάποιες προβλέψεις και σενάρια για το μέλλον της ελληνικής οικονομίας και κυρίως για το πότε και με πιο τρόπο θα ξεκινήσουν οι συνομιλίες για το ελληνικό χρέος το μεγαλύτερο στην Ευρώπη.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:24