search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 07:44
MENU CLOSE

Ο ΣΥΡΙΖΑ προσπαθεί να… τρελάνει τους Νεοδημοκράτες-Στέλνει τον Φίλη στο Συνέδριο της ΝΔ

20.04.2016 17:59
Φίλης: Να μην επιμείνει στο άνοιγμα των σχολείων η κυβέρνηση - Media
Έναν από τους υπουργούς που έχουν δεχθεί την περισσότερη κριτική από την αξιωματική αντιπολίτευση, στέλνει στο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας, ο ΣΥΡΙΖΑ.

 

Έναν από τους υπουργούς που έχουν δεχθεί την περισσότερη κριτική από την αξιωματική αντιπολίτευση, στέλνει στο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας, ο ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Νίκος Φίλης είναι αυτός που σύμφωνα με το πρόγραμμα εργασιών του Συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας, θα μιλήσει εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ και όλοι θα περιμένουν την υποδοχή που θα του επιφυλάξουν τα μέλη του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ο υπουργός Παιδείας αποτελεί «κόκκινο πανί» για τους ΝεοΔημοκράτες, οι οποίοι αντέδρασαν τόσο στα περί «γενοκτονίας των Ποντίων», όσο και στο μήνυμα του Νίκου Φίλη που εστάλη στα σχολεία την 25η Μαρτίου.

Το σκεπτικό πίσω από την επιλογή του Νίκου Φίλη, που μοιάζει η πλέον… ακατάλληλη επιλογή δύσκολα θα το μάθουμε. Δεν ισχύει όμως το ίδιο και για την επιλογή του Σταύρου Θεοδωράκη, να παραβρεθεί ο ίδιος στο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας. Άλλωστε και ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε επιλέξει να μιλήσει ο ίδιος στο συνέδριο του Ποταμιού, δείχνοντας ότι οι δύο χώροι και πολιτικά «κοντά» βρίσκονται και έχουν να… περιμένουν ο ένας από το κοινό του άλλου.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 07:43