search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 20:34
MENU CLOSE

Κυνικός ο Σόιμπλε για το ελληνικό πρόγραμμα: Δεν είμαι σίγουρος ότι θα λειτουργήσει

20.04.2016 20:34
Κυνικός ο Σόιμπλε για το ελληνικό πρόγραμμα: Δεν είμαι σίγουρος ότι θα λειτουργήσει - Media

Για μια ακόμη φορά κυνικός εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε σχετικά με το πρόγραμμα που πρέπει να υλοποιήσει η ελληνική κυβέρνηση.

 

Για μια ακόμη φορά κυνικός εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε σχετικά με το πρόγραμμα που πρέπει να υλοποιήσει η ελληνική κυβέρνηση.

Ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών μάλιστα, σύμφωνα με το Bloomberg, επανέφερε στο τραπέζι την άποψη που υποστήριζε και το περασμένο καλοκαίρι στο πλαίσιο της διαπραγμάτευσης, λέγοντας «θα ήταν καλύτερα για την Ελλάδα να είναι σε θέση να χρησιμοποιήσει τα εργαλεία της εξωτερικής υποτίμησης”.

Σε συνέδριο που συμμετείχε στο Βερολίνο, ο Σόιμπλε ρωτήθηκε για το ελληνικό πρόγραμμα και απάντησε κυνικά: «δεν είμαι σίγουρος ότι θα λειτουργήσει. Μπορούμε να τα καταφέρουμε, δεν είμαι τόσο απαισιόδοξος, έχουμε σημειώσει πρόοδο». 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 20:33