search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:43
MENU CLOSE

Η τελευταία πράξη: “Μαύρο” στην τηλεόραση Κύδων της Κρήτης

25.04.2016 10:15
Η τελευταία πράξη: "Μαύρο" στην τηλεόραση Κύδων της Κρήτης - Media

Μετά από 23 χρόνια λειτουργίας, το τηλεοπτικό κανάλι «Κύδων» της Κρήτης, κατέβασε τους διακόπτες.

 

Μετά από 23 χρόνια λειτουργίας, το τηλεοπτικό κανάλι «Κύδων» της Κρήτης, κατέβασε τους διακόπτες.

Το κανάλι ξεκίνησε να εκπέμπει το 1993 και ήταν από τους πρώτους καταγεγραμμένους περιφερειακούς τηλεοπτικούς σταθμούς στην Ελλάδα, με ενημέρωση και ψυχαγωγία.

Όπως οι περισσότερες επιχειρήσεις στην Ελλάδα, αντιμετώπιζε για πολλά χρόνια οικονομικά προβλήματα, τα οποία όμως, ποτέ δεν είχαν σταθεί εμπόδιο για τη λειτουργία της.

Από το 2004 έως και τα τέλη του 2010, μπήκε στην ψηφιακή εποχή, αναβαθμίζοντας τον εξοπλισμό της και ταυτόχρονα και το τηλεοπτικό προϊόν που προσέφερε στο κοινό.

Η πρώτη απόφαση για το κλείσιμο ελήφθη σε ένα διοικητικό συμβούλιο που έγινε στα μέσα Μαρτίου και η οριστική απόφαση πάρθηκε στις 30 Μαρτίου.

Λίγες ημέρες μετά απολύθηκαν οι πρώτοι τέσσερις εργαζόμενοι, ωστόσο την τελευταία στιγμή, είχε διαρρεύσει πληροφορία που έκανε λόγο για ενδιαφερόμενο αγοραστή. Οι επαφές ναυάγησαν και την περασμένη Παρασκευή ξεκίνησαν οι επόμενες απολύσεις με τις τελευταίες να αναμένονται να γίνουν εντός της Μεγάλης Εβδομάδας.

 

Πηγή: flashnews.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:40