search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 21:06
MENU CLOSE

O Νίκος Γκάλης αποθεώθηκε στα Χανιά (Video- Photos)

25.04.2016 10:15
O Νίκος Γκάλης αποθεώθηκε στα Χανιά (Video- Photos) - Media

Στα Χανιά βρέθηκε ο Έλληνας αθλητής Νίκος Γκάλης το Σαββατοκύριακο, ως επίτιμος καλεσμένος της διοργανώσης του 5ου Τουρνουά Μπάσκετ Αλληλεγγύης.

 

Στα Χανιά βρέθηκε ο Έλληνας αθλητής Νίκος Γκάλης το Σαββατοκύριακο, ως επίτιμος καλεσμένος της διοργανώσης του 5ου Τουρνουά Μπάσκετ Αλληλεγγύης.

Ο Νίκος Γκάλης παρακολούθησε το τουρνουά μεταξύ εργασιακών ομάδων τόσο από τα Χανιά, όσο και από το Ρέθυμνο και το Ηράκλειο, ενώ ο ίδιος αγκαλιάστηκε με θέρμη από τον κόσμο στο Κλειστό Γήπεδο Κλαδισού

Το τουρνουά αλληλεγγύης Χανίων το οποίο διεξήχθη για 5η συνεχόμενη χρονιά, σκοπό είχε την συγκέντρωση τροφίμων μακράς διάρκειας τόσο από τις συμμετέχουσες ομάδες όσο και από τους θεατές τα οποία θα προσφερθούν σε κοινωφελή ιδρύματα της πόλης.

Επιπλέον πραγματοποιήθηκε αγώνας επίδειξης με ομάδα απ’ την Αθήνα καθώς και αγώνας αλληλεπίδρασης ατόμων με ειδικές ανάγκες (τύπου μπασκιν). 

Στο τέλος της διοργάνωσης πραγματοποιήθηκε η βράβευση του μεγάλου Έλληνα καλαθοσφαιριστή Νίκου Γκάλη.

 

Πηγή: SDNA.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 21:05