search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 00:51
MENU CLOSE

Διανομή 5 τόνων αρνίσιου κρέατος από την Συνεταιριστική Τράπεζα Χανίων

26.04.2016 16:18
Απαγόρευση σουβλίσματος: Ποιοι και πού θα επιτρέπεται να σουβλίσουν αρνί το Πάσχα - Media

Πέντε τόνους αρνίσιο κρέας, που μέσω δεκαπέντε κοινωνικών φορέων θα διατεθούν σε οικονομικά αδύναμους πολίτες, διανέμει η Συνεταιριστική Τράπεζα Χανίων.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, «η Συνεταιριστική Τράπεζα Χανίων αντιλαμβάνεται τον ρόλο της ως μια μονάδα κοινωνικής οικονομίας, και συνεχίζει να αποδεικνύει στην πράξη και σε κάθε ευκαιρία, την αμετάκλητη δέσμευσή της στο πρόγραμμα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης που έχει καταρτίσει και υλοποιεί, με απώτερο σκοπό την στήριξη των τοπικών κοινωνιών στις οποίες δραστηριοποιείται. Έχοντας πάντα στο επίκεντρο τον άνθρωπο, η Τράπεζα Χανίων, ως ενεργό μέλος της κοινωνίας θα συνεχίσει με όλες τις δυνάμεις της να αναδεικνύει τον κοινωνικό της χαρακτήρα, και να στέκεται δίπλα σε όλους όσους έχουν ανάγκη».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 00:51