search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 14:14
MENU CLOSE

Αυτοί οι διάσημοι κάποτε δούλευαν γκαρσόνια (Photos)

27.04.2016 11:49
Αυτοί οι διάσημοι κάποτε δούλευαν γκαρσόνια (Photos) - Media

Άλλοι έγιναν διάσημοι και πλούσιοι από …«τζάκι», κι άλλοι έπρεπε να δουλέψουν σκληρά για να επιβιώσουν. 

 

Άλλοι έγιναν διάσημοι και πλούσιοι από …«τζάκι», κι άλλοι έπρεπε να δουλέψουν σκληρά για να επιβιώσουν. Δεν ήταν λίγοι αυτοί που στα φοιτητικά τους χρόνια ή στο ξεκίνημα της καριέρας τους, κράτησαν …δίσκο και έπλυναν πιάτα. Σύμφωνα με την «Page Six», αυτοί είναι μερικοί από αυτούς..

Η όμορφη και πολύ καλή ηθοποιός Έϊμι Άνταμς, δούλευε σε καζίνο του Λας Βέγκας, ενώ η διάσημη σήμερα ποπ σταρ Νίκι Μινάζ, σε μεγάλο εστιατόριο. Στην ίδια αλυσίδα δούλευε και ο Κρις Ροκ. Και ο Κρις Πρατ έχει κάνει το ίδιο επάγγελμα. Ενώ ο Τζέιμς Φράνκο, αλλά και η Ρέιτσελ ΜακΆνταμς έχουν δουλέψει στην μεγαλύτερη αμερικάνικη αλυσίδα μπέργκερ. Η Lady Gaga πάλι, δούλευε στο ιταλικό που είχε ο πατέρας της. Ενώ η Μαντόνα, που κατάγεται από πολύ φτωχή οικογένεια, σέρβιρε ντόνατς. Τέλος, ο Μπραντ Πιτ μοίραζε διαφημιστικά φυλλάδια για λογαριασμό μιας αλυσίδας εστιατορίων. 

H Lady Gaga δούλευε στο ιταλικό εστιατόριο του πατέρα της

Ο Τζέιμς Φράνκο σέρβιρε μπέργκερ

Και η Μαντόνα πουλούσε μπέργκερ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 14:08