search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:22
MENU CLOSE

Η ζωή του Πάπα Ιωάννη Παύλου ΙΙ γίνεται…μιούζικαλ

27.04.2016 11:52
Η ζωή του Πάπα Ιωάννη Παύλου ΙΙ γίνεται…μιούζικαλ - Media
 
Περιπου δώδεκα χρόνια μετά τον θάνατό του, η ζωή του Πάπα Ιωάννη Παύλου ΙΙ πρόκειται να γίνει μιούζικαλ στην Πολωνία.

 

Περιπου δώδεκα χρόνια μετά τον θάνατό του, η ζωή του Πάπα Ιωάννη Παύλου ΙΙ πρόκειται να γίνει μιούζικαλ στην Πολωνία. Την ζωή του Πάπα, και αγίου για τους καθολικούς, πρόκειται να παρουσιάσει ο Πολωνός μουσικός Michal Kaczmarczyk, με μουσικές σε ρυθμούς ποπ, ροκ και τζάζ.Το μιούζικαλ θα ονομάζεται «Karol» όπως ήταν το όνομα του Ιωάννη Παύλου πριν την χειροτόνησή του.

Ο Kaczmarczyk, 35 ετών, δηλώνει πως η γενιά του σημαδεύτηκε από αυτόν τον Πάπα, ενώ ο ίδιο πέρασε περισσότερες από 15 ώρες αναμονής το 2005 στη Ρώμη περιμένοντας να προσκυνήσει το φέρετρου του Ιωάννη Παύλου ΙΙ.

Στον θίασο συμμετέχουν περίπου 100 άτομα και για την παραγωγή του θα συνεργαστούν αρκετοί διάσημοι πολωνοί συνθέτες. Η διάρκειά του θα είναι 2 ώρες  ενώ πρόκειται να μεταδοθεί και στην πολωνική τηλεόραση στις αρχές του 2017

Το έργο θα αφορά τα πρώτα χρόνια της ζωής του Ιωάννη Παύλου και θα φτάνει μέχρι την ενθρόνιση του ως προκαθήμενος της Ρωμαιοκαθολικής εκκλησίας το 1978.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:21