search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 16:52
MENU CLOSE

Δείτε τη μητέρα που ξέχασε τα παιδιά της στο πλοίο και το κατάλαβε όταν ήταν πλέον αργά (Video)

27.04.2016 13:12
Δείτε τη μητέρα που ξέχασε τα παιδιά της στο πλοίο και το κατάλαβε όταν ήταν πλέον αργά (Video) - Media

Η γυναίκα έβλεπε το πλοίο να φεύγει με τα παιδιά της μέσα, έπεσε στα γόνατα στην αποβάθρα και ξέσπασε σε ουρλιαχτά και κλάματα.

 

 

Η γυναίκα έβλεπε το πλοίο να φεύγει με τα παιδιά της μέσα, έπεσε στα γόνατα στην αποβάθρα και ξέσπασε σε ουρλιαχτά και κλάματα.

Το τεράστιο κρουαζιερόπλοιο Νορβηγικών συμφερόντων, μετέφερε 4.000 επιβάτες από τη Νέα Υόρκη στις Μπαχάμες για ένα ονειρεμένο ταξίδι. Η μητέρα βρισκόταν στον προβλήτα και για άγνωστο λόγο δεν επιβιβάστηκε την ώρα που θα έπρεπε.

Μέσα στο πλοίο ήταν τα παιδιά της. Κάνείς δεν ξέρει εάν ήταν με συνοδό ή μόνα τους. Οι επιβάτες που είχαν βγει στο κατάστρωμα και απολάμβαναν τον απόπλου είδαν τη μητέρα να τρέχει στην άκρη της αποβάθρας, να φωνάζει με δάκρυα στα μάτια τα παιδιά της και μετά να πέφτει στα γόνατα και να ξεσπά σε κλάματα. Ένας επιβάτης είπε πως τα συνάντησε στο ασανσέρ του πλοίου και πως βρίσκονται με τον πατέρα τους και ότι η μητέρα θα πετάξει μέχρι το επόμενο λιμάνι για να τα συναντήσει. 

Ελάχιστοι πάντως ήταν εκείνοι που ένιωσαν οίκτο για τη μητέρα αυτή που έχασε το πλοίο. Οι περισσότεροι επιβάτες με σχόλια τους καυτηριάζουν την καθυστέρηση της και δεν είναι λίγοι εκείνοι που λένε πως της άξιζε αυτό που έπαθε: «Όταν το πλοίο αναχωρεί στις 17.30 σημαίνει ότι αναχωρεί στις 17.30 και όχι στις 17.31. Ας πρόσεχε», γράφουν.

Πάντως από τη στιγμή που το βίντεο ανέβηκε στο διαδίκτυο (το περιστατικό συνέβη στις 21 του Απρίλη) κανείς δεν γνωρίζει ποια παιδιά ήταν αυτά που αναζητούσε η μητέρα αυτή και για το λόγο αυτόν έχει αναρτηθεί και mail, όπου κάποιος μπορεί να δώσει περισσότερες πληροφορίες.

Εάν αναρωτιέστε πως είναι δυνατόν τα παιδιά να έμειναν στο πλοίο και η μητέρα να βγήκε έξω, την απάντηση δίνει η σύμβουλος της εταιρίας cruise.co.uk, Μόλυ Μακλιντρε, η οποία τονίζει πως όταν ένα κρουαζιερόπλοιο πιάνει σε κάποιο λιμάνι, οι γονείς μπορούν να βγουν στη στεριά εάν το επιθυμούν και τα παιδιά τους να παραμείνουν στο πλοίο και να παίζουν ύπο την επίβλεψη του προσωπικού, σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους, μέχρι να επιστρέψουν οι γονείς τους.

Κάτι τέτοιο θα πρέπει να έγινε και με την άγνωστη μητέρα, η οποία αργοπόρησε να φτάσει…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 16:50