search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 07:30
MENU CLOSE

Κούρδοι μαχητές μαζί με άνδρες των SAS ανατινάζουν με αντιαρματική ρουκέτα, αυτοκίνητο – καμικάζι του ISIS (Video)

27.04.2016 14:32
Παιδιά-σκλάβοι εργάζονται σε Τούρκικα κάτεργα και φτιάχνουν στολές για το ISIS (Photos)  - Media Gallery 2

Το αυτοκίνητο των τρομοκρατών ήταν γεμάτο εκρηκτικά. Το είχαν μάλιστα τροποποιήσει και έμοιαζε με αυτοκίνητο βγαλμένο από την ταινία Mad Max.

 

Δώδεκα άνδρες των SAS, των Γαλλικών αλλά και των Αμερικανικών ειδικών δυνάμεων, μαζί με Κούρδους μαχητές παρακολουθούσαν την πορεία του αυτοκινήτου που οδηγούσαν τρομοκράτες του ISIS στη βορειοανατολική Συρία.

Το όχημα είχε σκοπό να πέσει και να ανατινάξει κάποιον στόχο στρατηγικής σημασίας. Κάτι που έπρεπε οπωσδήποτε να αποτραπεί. Έχει αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα σε έναν χωματόδρομο και ο καμικάζι οδηγός του είναι σίγουρος για την επιτυχία του.

Δεν ξέρει όμως ότι τον έχει βάλει στόχο από μακριά ένας Κούρδος μαχητής συνεπικουρούμενος από τους άνδρες των SAS, Γάλλους «ΟΥΚάδες» και επίλεκτους Αμερικάνους. Ο τρομοκράτης δεν ξέρει επίσης ότι βρίσκεται στο στόχαστρο ενός αντιαρματικού Τζάβελιν. Του πλέον σύγχρονου δυτικού τύπου αντιαρματικό.

Το Τζάβελιν «κλειδώνει» τον στόχο και αρκεί ο χειριστής του να πατήσει τη σκανδάλη. Τότε μια ρουκέτα υψηλής διατρητικότητας εκτοξεύεται και σηκώνεται σε μεγάλο ύψος. Όσο ο χειριστής του αντιαρματικού έχει στα μάτια του το στόχο η ρουκέτα τον εντοπίζει και από ψηλά πέφτει και τον εξαερώνει.

Μόλις το αυτοκίνητο στυλ Mad Max ανατινάζεται από την ταχύτητα που έχει αναπτύξει συνεχίζει να τσουλάει φλεγόμενο και με μαύρους καπνούς να γεμίζουν την περιοχή. Ακούγεται επίσης το επιφώνημα χαράς για την επιτυχία του από τον Κούρδο μαχητή. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 07:28