21/07/2019 15:21:38

Η θρυλική κόντρα Νταλάρα-Πανούση αναβιώνει; «Ο δικηγόρος μου ήταν έτοιμος να τον διαλύσει» (Videos)

Η θρυλική κόντρα Νταλάρα-Πανούση αναβιώνει; «Ο δικηγόρος μου ήταν έτοιμος να τον διαλύσει» (Videos) - Media

 

Σε μια από τις ελάχιστες αναφορές που έχει κάνει σε συνέντευξή του διαχρονικά για την κόντρα του με τον Τζίμη Πανούση, ο Γιώργος Νταλάρας εξήγησε τους λόγους που οδήγησαν τους δύο καλλιτέχνες μέχρι τη δικαστική διαμάχη, ενώ αποκάλυψε πως ο δικηγόρος του «ήταν έτοιμος να τον διαλύσει».

Μιλώντας στον Γιώργο Λιάγκα, ο Γιώργος Νταλάρας, σημείωσε χαρακτηριστικά:

«Του έκανα μια αγωγή και καταδικάστηκε. Τα λεφτά δεν του τα πήρα. Μου είπαν να του πάρω το σπίτι και είπα “όχι, εμένα με ενδιαφέρει το ηθικό στοιχείο”. Έκανε και κάτι βρώμικο ο συγκεκριμένος. Τις μέρες που βγήκε η απόφαση έγραψε το περιουσιακό του στοιχείο στην αδερφή του. Ο δικηγόρος μου ήταν έτοιμος να τον διαλύσει. Του είπα “δεν θα το κάνεις ποτέ”. Και μου λέει “Γιατί μπήκαμε σε αυτή τη διαδικασία;”. “Για το ηθικό κομμάτι” του απάντησα. Όταν ένας άνθρωπος χρησιμοποιεί τη σάτιρα για να βγάλει την αθλιότητά του, παίζουμε με την παραβατικότητα. Η ιστορία του Πανούση για μένα έχει τελειώσει. Έκανα αυτό που νόμιζα ότι έπρεπε να κάνω. Εκείνος κάνει αυτό που νομίζει ότι πρέπει να κάνει. Εγώ βλήθηκα από τη νοοτροπία του Πανούση, ο Πανούσης όμως, σχεδόν διαλύθηκε από αυτό! Γιατί τώρα ο κόσμος ξέρει τι ακριβώς σημαίνει να κάνεις αυτό που κάνει ο Πανούσης».

Στην διαμάχη με τον Γιώργο Νταλάρα, έχει αναφερθεί αρκετές φορές και ο Τζίμης Πανούσης και μάλιστα εντάσσοντάς τις αναφορές αυτές στις παραστάσεις του:

Εδώ και παλιότερα ρεπορτάζ για την παρουσία των δύο καλλιτεχνών στα δικαστήρια:

 

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.