search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 17:41
MENU CLOSE

Αυτός είναι ο παιδόφιλος του Πειραιά (Photos)

28.04.2016 08:38
Αυτός είναι ο παιδόφιλος του Πειραιά (Photos)  - Media

Στη δημοσιότητα έδωσε η αστυνομία με εισαγγελική παραγγελία τα στοιχεία του 50χρονου που κατηγορείται για αποπλάνηση παιδιών ηλικίας κάτω των 15 χρόνων, στον Πειραιά. 

 

Στη δημοσιότητα έδωσε η αστυνομία με εισαγγελική παραγγελία τα στοιχεία του 50χρονου που κατηγορείται για αποπλάνηση παιδιών ηλικίας κάτω των 15 χρόνων. Πρόκειται για τον Κωνσταντίνο Χάλκο του Ιωάννη που γεννήθηκε το 1966 στην Αθήνα.

Σύμφωνα με την αστυνομία ο 50χρονος που συνελήφθη από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος κατηγορείται για τα κατ’ εξακολούθηση αδικήματα της αποπλάνησης παιδιών, πορνογραφίας ανηλίκων κάτω των 15 ετών, πορνογραφικών παραστάσεων ανηλίκων, μαστροπείας ανηλίκου με χρήση ηλεκτρονικών μέσων επικοινωνίας με υπόσχεση πληρωμής χρημάτων, καθώς και ασέλγειας σε ανήλικο έναντι αμοιβής.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 17:39