search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 13:30
MENU CLOSE

Το πρώτο εστιατόριο γυμνιστών «ανοίγει» τις πύλες του στο Λονδίνο

28.04.2016 08:50
Σύψας: Στο τραπέζι και το κακό σενάριο της ισπανικής γρίπης με πολύ χειρότερο δεύτερο κύμα - Media

Το πρώτο εστιατόριο για γυμνιστές στο Λονδίνο πρόκειται να ανοίξει τις πόρτες τους σε λιγότερο από τρείς μήνες και έχει ήδη διαθέσει περίπου το 42% των κρατήσεών του.

 

Το πρώτο εστιατόριο για γυμνιστές στο Λονδίνο πρόκειται να ανοίξει τις πόρτες του σε λιγότερο από τρείς μήνες και έχει ήδη διαθέσει περίπου το 42% των κρατήσεών του. Παρά το γεγονός ότι δεν έχει αρχίσει ακόμα να λειτουργεί το εστιατόριο έχει λίστα αναμονής που περιλαμβάνει 27.000 ανθρώπους.  

Το εστιατόριο «The Bunyadi» θα προσφέρει μια «εντελώς φυσική εμπειρία» στους πελάτες του κατά τη διάρκεια του φαγητού, οι οποίοι θα είναι απαλλαγμένοι από κάθε «σύμβαση» του μοντέρνου τρόπου ζωής, όπως τα ρούχα, τα κινητά τηλέφωνα και κάθε άλλου είδους ηλεκτρικής συσκευής.  

Το «The Bunyadi» θα διαθέτει αποδυτήρια ώστε οι πελάτες να μπορούν να ξεντυθούν πριν το φαγητό και να φυλάνε προστατευμένα τα πράγματα τους προστατευμένα κατά την παραμονή τους στο χώρο του εστιατορίου. Ο χώρος θα φωτίζεται με κεριά και τα έπιπλα είναι κατασκευασμένα από ξύλο μπαμπού.

«Θέλουμε να δώσουμε μια πραγματική αίσθηση ελευθερίας» αναφέρουν οι ιδιοκτήτες του, ενώ σημειώνουν πως το εστιατόριο θα έχει ξεχωριστό χώρο και για όσους πελάτες δεν επιθυμούν να «πετάξουν» τα ρούχα τους.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 13:30