search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 17:27
MENU CLOSE

Πιο άκομψα δε γίνεται: Η Νταϊάν Κρούγκερ αποκαλεί μεθύστακα τον θρύλο Πίτερ Ο’ Τουλ (Photos)

28.04.2016 10:48
Πιο άκομψα δε γίνεται: Η Νταϊάν Κρούγκερ αποκαλεί μεθύστακα τον θρύλο Πίτερ Ο’ Τουλ (Photos) - Media

Η ερώτηση «ποια είναι η χειρότερη συνεργασία που έχεις κάνει;» είθισται να απευθύνεται στους ηθοποιούς. 

Η ερώτηση «ποια είναι η χειρότερη συνεργασία που έχεις κάνει;» είθισται να απευθύνεται στους ηθοποιούς. Συνήθως όμως, αποφεύγουν την απάντηση για λόγους ευγένειας και συναδελφικότητας. Να όμως, που μια νεαρή σχετικά ηθοποιός, η Νταϊάν Κρούγκερ, όχι μόνο απάντησε, αλλά τα «έβαλε» και με έναν μεγάλο ηθοποιό, που δεν βρίσκεται πια στην ζωή, τον Πίτερ Ο’ Τουλ. Ο αξέχαστος «Λόρενς της Αραβίας» πέθανε το 2013 σε ηλικία 81 ετών.

Συμπρωταγωνίστησαν στην «Τροία» το 2004. Αυτή ως «Ωραία Ελένη» και αυτός ως Πρίαμος. Και έτσι για να θυμίσουμε το λαμπερό καστ, το αποτελούσαν οι Μπραντ Πίτ, Ορλάντο Μπλουμ, Έρικ Μπάνα, κτλ.

Η 39χρονη ηθοποιός λοιπόν, ρωτήθηκε από το «buzfeed» ποια ήταν η χειρότερη συνεργασία της και δεν δίστασε να απαντήσει: «Με τον Πίτερ Ο’ Τουλ. Ήταν απαίσιος. Έχει πεθάνει, οπότε μπορώ να το πω. Αλλά δεν ήταν και ο πιο ευχάριστος άνθρωπος. Ήταν μεθύστακας. Είχε γύρισμα μόλις δύο μέρες. Αλλά ήθελε όλοι να ξέρουν ότι είναι εκεί ο Πίτερ Ο’ Τουλ. Με δυσκολία ανέβαινε τις σκάλες. Είχαμε να ανέβουμε περίπου 100 σκαλιά. Όλοι νομίζαμε ότι θα πεθάνει εκεί. Γιατί είχε πολύ ζέστη και έπρεπε να ανέβει τα σκαλιά. Και ήταν πολύ μεγάλος και πολύ μεθυσμένος».

Ήδη έχει δεχτεί πολλά αρνητικά σχόλια στα social media…

 

Σκηνή από την Τροία

Ο Πίτερ Ο’ Τουλ ανάμεσα στην Ρόουζ Μπερν και την Νταϊάν Κρούγκερ

Ο Πίτερ Ο’ Τουλ ανάμεσα στον Έρικ Μπάνα και τον Μπραντ Πιτ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 17:25