search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 22:46
MENU CLOSE

Ποιου υπουργού τη γυναίκα, παρομοιάζουν με ηφαίστειο; (Photos)

28.04.2016 14:41
Ποιου υπουργού τη γυναίκα, παρομοιάζουν με ηφαίστειο; (Photos)  - Media

Φωτιές έχει ανάψει στον υπουργό η γυναίκα του, όχι μόνο λόγω της εμφάνισης της αλλά και για τις φωτογραφίες της που είδαν το φως της δημοσιότητας.

 

 

Φωτιές έχει ανάψει στον υπουργό η γυναίκα του, όχι μόνο λόγω της εμφάνισης της αλλά και για τις φωτογραφίες της που είδαν το φως της δημοσιότητας.

Ο Υπουργός Τουρισμού της Βραζιλίας, Αλεξάντρο Τεχέιρα, είναι και τυχερός και άτυχος. Τυχερός για τρεις λόγους.

Πρώτον γιατί σε μικρή ηλικία κατάφερε να υπουργοποιηθεί, δεύτερον γιατί έχει διαγράψει μια λαμπρή ακαδημαϊκή καριέρα σαν καθηγητής Οικονομικών σε διάφορα πανεπιστήμια της λατινικής Αμερικής και τρίτον γιατί η σύζυγος του, η Μιλένα Σάντος είναι μια πανέμορφη γυναίκα.

Είναι όμως ταυτόχρονα και άτυχος γιατί η Μιλένα, δεν είναι αυτό ακριβώς που θα λέγαμε ότι ταιριάζει στο προφίλ ενός υπουργού. Βέβαια περί ορέξεως…

Στη Βραζιλία πάντως πολλοί είναι εκείνοι που υποστηρίζουν ότι ένας υπουργός δεν δημιουργεί καλή εικόνα όταν η σύζυγος του έχει ανακηρυχθεί Miss Bumbum.

Τι είναι η Miss Bumbum; Είναι ο τίτλος που απονέμεται σε ειδικά καλλιστεία για την ανάδειξη της γυναίκας με τα ομορφότερα οπίσθια και στήθος.

Για την ακρίβεια για τα ομορφότερα «πλαστικά» οπίσθια και στήθος.

Όμως ο υπουργός παρά τα όσα ακούγονται για τη σύζυγο του και το παρελθόν της τη στηρίζει και δείχνει ευτυχισμένος δίπλα της και αυτό είναι το σημαντικότερο όλων.

Η ίδια έχει δηλώσει πως δεν πρόκειται να απολογηθεί σε κανένα για κάτι που έκανε πριν γνωρίσει τον σημερινό σύζυγο της.

Τα Σόσιαλ μίντια της χώρας πάντως κάνουν πάρτι.

Και είναι χιλιάδες οι αναρτήσεις προς το προφίλ του υπουργού , κυρίως από άνδρες που τον ευχαριστούν για την όμορφη σύζυγο του, η οποία προβάλλει τη Βραζιλιάνικη ομορφιά. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 22:46