search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 09:05
MENU CLOSE

Πυροσβέστες τρολάρουν άγρια αστυνομικούς που κλείστηκαν σε ασανσέρ (Video & Photos)

28.04.2016 15:56
Μεγάλη επιχείρηση της πυροσβεστικής στο όρος Βόρα Πέλλας – Αναζητούν στα χιόνια δύο τουρίστες  - Media

Οι αστυνομικοί κλείστηκαν στο ασανσέρ και οι πυροσβέστες πριν τους απεγκλωβίσουν άρχισαν να βγάζουν selfie.

 

 

 

Οι αστυνομικοί κλείστηκαν στο ασανσέρ και οι πυροσβέστες πριν τους απεγκλωβίσουν άρχισαν να βγάζουν selfie.

Το περιστατικό που κάνει το γύρο του διαδικτύου συνέβη στην Ακαδημία της Αστυνομίας του Κάνσας. Δώδεκα μαθητευόμενοι αστυνομικοί μπήκαν σε ένα από τα ασανσέρ του κτιρίου για να πάνε στους κοιτώνες τους.

Όμως λόγω βάρους το ασανσέρ σταμάτησε ανάμεσα σε δυο ορόφους και έτσι αναγκάστηκαν να τηλεφωνήσουν στην πυροσβεστική υπηρεσία. Ύστερα από λίγη ώρα έφτασαν οι πυροσβέστες.

Έφτασαν έξω από την πόρτα του ανελκυστήρα, την ξεβίδωσαν, τράβηξαν τον ανελκυστήρα λίγο ψηλότερα και ήταν έτοιμοι να ξεκινήσουν την επιχείρηση απεγκλωβισμού.

Η εικόνα όμως 12 αστυνομικών μέσα σε ασανσέρ εγκλωβισμένων, έκανε τους πυροσβέστες να λυθούν από τα γέλια και αποφάσισαν να τραβήξουν selfie για να απαθανατίσουν τη σκηνή.

Στη φωτογραφία φαίνονται οι πυροσβέστες να γελούν και οι αστυνομικοί αμήχανοι να κοιτάζουν. Ο αρχηγός της τοπικής πυροσβεστικής είπε: «Χαιρόμαστε που βοηθήσαμε τα αδέλφια μας με τα μπλε να απεγκλωβιστούν. Όπως εκείνοι έτσι και εμείς 24 ώρες το 24ωρο είμαστε έτοιμοι να βοηθήσουμε τους πάντες» 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 09:05